PINK DETAILS

Na-Kd glasses (here!)/ Storets jacket/ Gina Tricot top (here!) and denims (coming soon!)/ Phillip Lim bag/ Adidas shoes -adlinks

Hej babes! Här kommer dagens outfit, idag igen. :-) Det var lite för varmt dock men när jag tog av mig jackan var det skönt. Sommaren kom hit idag men det verkar som om det ska bli grått i två dagar nu… Vill att sommaren ska komma och stanna haha! Vi åkte ut på en liten bilpromenad eftersom Jon fick tillbaka sin bil igår, den har varit borta ett tag för lite ombyggnad så nu var den klar. Den blev sjukt ball!! Vi åkte runt i den, lyssnade på musik och njöt av en lugn dag. Jag kom precis hem från mataffären där jag tänkte handla lite middag tills ikväll men alla var stängda idag… Jag trodde det var som en söndag där butikerna som är öppna på söndagar är öppna men så var det inte. ;-) Så – antingen får vi gå ut och äta ikväll eller beställa hem eftersom vi inte har någon mat hemma i princip. Vi har ätit upp allt och jag tänkte storhandla idag, det var rätt så dålig planering. Kan bli mysigt med en middag ute dock, vi är riktigt dåliga på att gå ut och äta! Hoppas ni har en fin dag babes så hörs vi imorgon, puss och kram. <3

//Hey babes! Here’s today’s outfit, today again. :-) It was a bit too hot though but when I removed the jacket it was good. Summer came here today but it looks like it’s gonna get grey for two days now… I want summer to arrive and stay haha! We went out for a little car walk since Jon got his car back yesterday, it’s been away for a while for some rebuilding and now it was done. It turned out so cool! We drove around, listened to music and enjoyed a calm day. I just got back from the food store where I was planning to buy dinner for tonight but they were all closed today… I thought it was like a sunday and that the stores that are open on sundays were open but that was not the case. ;-) So – either we have to go out for dinner tonight or order take outs since we don’t have any food at home. We’ve eaten it all and my plan was to do the big grocery shopping today, so pretty bad planning. It could be cozy with a dinner out though, we’re so bad at going out to eat! Hope you have a great day babes and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs. <3

16 reaktioner på “PINK DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.