DENIM SUIT

Dior glasses/ BikBok jumpsuit (similar here!)/ Fendi bag/ Trendyol sneakers (here!)  – adlinks

Hej hjärtan! Har ni haft en fin helg? :-) Jag har haft en riktig fixar-helg. I fredags strosade vi lite på stan och såhär ser hela Monaco ut nu typ… Alltid innan F1-helgen, haha! Det är avspärrat, stängsel och fullt upp helt enkelt. 3 veckor kvar till race sunday, peppen är total! Jag hade på mig en jeans-suit, vad är det med mig just nu? Har bara på mig jeansplagg… Tror det är för att vädret är så fram och tillbaka nu, det är varmt sen kallt så man vet aldrig riktigt vad man ska ha på sig, då tycker jag jeans funkar. :-) Vi har rensat ut lite mer kläder här hemma innan Jon åkte igår, han ska springa Wings For Life i Sthlm och jag ska faktiskt ge mig ut här i Monaco. Man kan joina vart man än är i världen! När han åkte igår så tränade jag, städade, tvättade typ allt i tvättkorgen, dammsög och fixade. Älskar det! Nu sitter jag och kollar nyhetsmorgon och ska ta mig en till kopp kaffe. Lugn och skön morgon. Puss! <3

//Hey loves! Have you had a nice weekend? :-) I’ve had a real fix weekend. On friday we strolled around town and almost all of Monaco looks like this right now… Always before the F1 weekend, haha! Roads are closed, fences and busy. 3 weeks left until race sunday, the excitement is real! I wore a denim suit, what’s up with me right now? I’m only wearing denim… I think it’s because the weather is so back and forth now, it’s hot and then cold so you never really know what to wear, and then I think denim works. :-) We’ve cleaned out some more clothes at home before Jon left yesterday, he’s running Wings For Life in Sthlm so I’m actually heading out here in Monaco. You can join wherever you are in the world! When he left yesterday I went to the gym, cleaned, did all the laundry, vacuumed and fixed. I love it! Now I’m watching the morning news and will have another cup of coffee. A calm and cozy morning. Hugs! <3

13 reaktioner på “DENIM SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.