Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:28 | May 5, 2019

DENIM SUIT

Dior glasses/ BikBok jumpsuit (similar here!)/ Fendi bag/ Trendyol sneakers (here!)  – adlinks

Hej hjärtan! Har ni haft en fin helg? :-) Jag har haft en riktig fixar-helg. I fredags strosade vi lite på stan och såhär ser hela Monaco ut nu typ… Alltid innan F1-helgen, haha! Det är avspärrat, stängsel och fullt upp helt enkelt. 3 veckor kvar till race sunday, peppen är total! Jag hade på mig en jeans-suit, vad är det med mig just nu? Har bara på mig jeansplagg… Tror det är för att vädret är så fram och tillbaka nu, det är varmt sen kallt så man vet aldrig riktigt vad man ska ha på sig, då tycker jag jeans funkar. :-) Vi har rensat ut lite mer kläder här hemma innan Jon åkte igår, han ska springa Wings For Life i Sthlm och jag ska faktiskt ge mig ut här i Monaco. Man kan joina vart man än är i världen! När han åkte igår så tränade jag, städade, tvättade typ allt i tvättkorgen, dammsög och fixade. Älskar det! Nu sitter jag och kollar nyhetsmorgon och ska ta mig en till kopp kaffe. Lugn och skön morgon. Puss! <3

//Hey loves! Have you had a nice weekend? :-) I’ve had a real fix weekend. On friday we strolled around town and almost all of Monaco looks like this right now… Always before the F1 weekend, haha! Roads are closed, fences and busy. 3 weeks left until race sunday, the excitement is real! I wore a denim suit, what’s up with me right now? I’m only wearing denim… I think it’s because the weather is so back and forth now, it’s hot and then cold so you never really know what to wear, and then I think denim works. :-) We’ve cleaned out some more clothes at home before Jon left yesterday, he’s running Wings For Life in Sthlm so I’m actually heading out here in Monaco. You can join wherever you are in the world! When he left yesterday I went to the gym, cleaned, did all the laundry, vacuumed and fixed. I love it! Now I’m watching the morning news and will have another cup of coffee. A calm and cozy morning. Hugs! <3


13 kommentarer13 kommentarer om “DENIM SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I can’t get enogh of denim suits either, I haven’t found the perfect one so thanks hun! Xo

  Reply
 • Åå du är så fin så fin! <3 Jag har aldrig varit i Monaco men det är en dröm att åka dit, kanske ska åka dit när det inte är formula ett haha! Hoppas du har haft en härlig söndag och tack för din fina blogg. Går in flera gånger om dagen för att se om du har något nytt postat. :)

  Reply
 • Då borde du verkligen åka, det är supermysigt! :D Jag hade slagit ihop resan med en sväng till Nice eller Cannes också! Kram! <3

  Reply
 • Jäklar vilken babe! Snyggt!!

  Reply
 • Så snyggt med hela set eller jumpsuits! Kan du ge en liten citytour? Så sugen på att besöka Monaco 😍

  Reply
 • Tack! <3 Jag kan försöka, lite svårt nu dock med F1 i helgen men det är on my to do list now! ;-) Xx

  Reply
 • I love this look!
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Wow, I love this look Janni! <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/

  Reply
 • A denim look is always a good choice!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • 70s goddess!

  Reply
 • Kul att du blivit F1-fan!
  Utöver ert hemmarace så har ni även Frankrikes Grand Prix i närheten. På Paul Ricard; typ en timme efter St. Tropez. Är på midsommarhelgen så är ni i Monaco då så kan ni åka på det med. :)

  Reply
 • Åh det missar vi, vi har ju bröllopsdag på midsommar så vi kommer fira i Marbella.. Men nästa år, for sure! ;-)

  Reply
 • Färgen på dina kläder är väldigt bra, stilen är väldigt snygg, jag vet inte var jag kan köpa den.

  Reply