MARBELLA WEEKEND VLOG

A new vlog, from our saturday in Marbella! <3 Mountain walks, Jon at the hospital and dogs. <3

God morgon hjärtan, och hej måndag! <3 Hur mår ni? Jag mår super, Jon är äntligen hemma igen (fick hämta hem honom igår eftermiddag). Han har ju varit på sjukhus för en operation och fick stanna en natt extra eftersom han hade så ont. Tycker så synd om honom! Nu är han hemma igen och allt gick bra så det är allt som spelar roll. :-) Jag filmade en vlogg i lördags så den kan ni se här ovan! Jag älskar att jag har kommit in i vloggandet igen, nu postar jag verkligen en video varje söndag. Jag hoppas ni gillar det för jag gillar att filma vloggar nu, haha! Ni får hänga med på prommis med Edita, ni får hänga med till sjukhuset där Jon är och så får ni vara med när vi leker med hundarna. En mysig dag helt enkelt. Sommaren har verkligen kommit hit nu, det är galet varmt här redan… Det brukar vara så i maj, men det var sån skillnad jämfört med Monaco hehe. PUSS, nu ska vi tillbaka till sjukhuset för att byta bandage. <3

//Good morning loves, and hello monday! <3 How are you? I feel great, Jon is finally back home again (I got to bring him home yesterday afternoon). He’s been in the hospital for surgery and had to stay an extra night since he was in so much pain. I feel so sorry for him! Now he’s back home again and everything went well so that’s all that matters. :-) I filmed a vlog on saturday so that one you can see above! I love that I’m in to vlogging again, now I’m posting every sunday. I hope you like it because I like filming vlogs now, haha! You get to come along for a walk with Edita, you get to come along to the hospital where Jon was and you get to join when we’re playing with the dogs. A very cozy day. Summer has really arrived here now, it’s crazy hot already… It’s usually like this in may, but it’s such a difference compared to Monaco hehe. HUGS, now we’re heading back to the hospital to change the bandage. <3

15 reaktioner på “MARBELLA WEEKEND VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.