BRUNCH ON A TUESDAY

Brunch on a tuesday. <3 At Hustle N’ Flow.

Hej babes! Idag lyxade vi till det med en brunch, riktigt härligt på en tisdag. :-) Det kändes ju som vår helg inte riktigt blev av eftersom Jon låg på sjukhus osv så vi körde på en mini-lördag idag. Vi åkte till Hustle N’ Flow och det är verkligen en favorit. Jon och Benni beställde sötpotatis-rösti med ägg och lite olika saker. Jag var tvungen att prova en tugga av Jons med avokado, alltså omg… Måste ta den nästa gång fast utan ägg! Jag körde på ett säkert kort, acaibowl och avokadomacka. MUMS! Efter brunchen la jag mig faktiskt i solen en timme och nu har jag fått iväg lite jobb. Skönt på eftermiddagen tycker jag! :-) Nu tänkte jag byta om och ta mig ut på en prommis, jag fick avsnittet för vår podd som släpps på torsdag så jag vill lyssna igenom den. Älskar att gå på promenad med en podd i hörlurarna, det är så mysigt tycker jag. Puss och kärlek <3

//Hey babes! Today we treated ourselves with a brunch, really nice on a tuesday. :-) It didn’t really feel like our weekend was a weekend since Jon was in the hospital etc so we decided to have a mini saturday today. We went to Hustle N’ Flow and it’s truly a favorite. Jon and Benni ordered sweet potato rosti with egg and different things. I had to try a bite from Jon’s with avocado, just omg… Need to order it next time but without egg! I went for a safe card, acai bowl with an avo toast. YUM! After brunch I actually stayed in the sun for an hour and now I’ve gotten some work out of the way. I think it’s nice to work in the afternoon! :-) Now I’m gonna get changed and head out for a walk, I got our new podcast episode that will be live on thursday so I’m gonna listen to it before that. I love to go for walks with a podcast in my ears, it’s just so cozy. Kisses and love <3

4 reaktioner på “BRUNCH ON A TUESDAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.