SUMMER COFFEE

Monday Swimwear scarf/top, Ivyrevel skirt and Inuikii sandals. Mug from Australia!

Hej babes! Det blev visst lite radio silence här igår, vårt möte var exakt hela dagen och samma minut som vi var klara så kom mamma och hälsade på. :-) När hon åkte till sig så kände jag att jag behövde röra på mig så det blev en promenad klockan 20.30 haha! Riktigt skönt var det. Imorse blev det en kaffe vid poolen och efter det har jag filmat/fotat massa samarbeten som ska upp framöver. Effektiv dag! Nu ska jag dra igång en tvättmaskin, diskmaskin och packa ihop lite. Vi tar kvällsflyget till Monaco ikväll, vi hittade äntligen ett direktflyg som går en gång i veckan! Lyckan att slippa mellanlanda! :-)) Nu ska vi hem i några dagar innan vi åker tillbaka hit för resten av sommaren. Jag kommer sakna att gå runt som ovan dock, kollade vädret i Monaco och det ser ut som det ska regna halva veckan… Inte superkul men jag får tänka positivt, vi har ju haft strålande sol sedan vi kom till Marbella så lite regn är också mysigt. ;-) Puss hjärtan, ha en fin fredag! <3

//Hey babes! It turned out to be radio silence here yesterday, our meeting was the entire day and as soon as we were done my mom came to visit. :-) When she left I felt that I needed to move a bit so I went for a walk at 8.30 pm, haha! It was really nice. This morning I had a coffee by the pool and after that I’ve been filming/taking photos for some collaborations that will go live soon. Efficient day! Now I’m gonna do some laundry, put on the dish washer and pack a bit. We’re taking the night flight to Monaco tonight, we finally found a direct flight that goes once a week! The happiness when we don’t need to have a stop over! :-)) Now we’re heading home for a few days before we’re going back here for the rest of the summer. I will miss walking around like above though, I checked the weather in Monaco and it looks like it’s gonna rain half the week… Not super fun but I have to think positive, we’ve had amazing weather since we arrived to Marbella so some rain will be cozy. ;-) Hugs loves, have a great friday! <3

11 reaktioner på “SUMMER COFFEE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.