MY LAST FEW HOURS

Hej hjärtan! Jag är alive igen, igår var man inte stark efter att ha varit vaken i princip hela natten när vi körde. Vi stannade inte på vägen som ni kanske förstod. ;-) Jag tänkte att vi skulle kolla tillbaka på mina senaste timmar! Vi börjar med den här magiska veggieburgaren i Monaco på Arrow Burger. Sötpotatis-pommes i mitt hjärta! <3 Det var såhär vi firade att Grand Prix var över (eller ja vi firade väl inte, men ni fattar).

//Hey loves! I’m alive again, yesterday I wasn’t strong after being awake almost the entire night when we drove. We didn’t stop on the way as you probably understood. ;-) I thought we would look back at the last few hours of my life! We’re gonna start with this amazing veggie burger in Monaco at Arrow Burger. Sweet potato fries in my heart! <3 This is how we celebrated that Grand Prix was over (oh well we didn’t celebrate that, but you get it).

Vi hoppade in i bilen och slog på google maps som sa 15,5 timmar. Kuuul tänkte jag, men efter ca 4 timmar börjar det ju göra ont i rumpan haha! Vi hade en bra resa men det var storm, regn och kallt under resans timmar. Jon är en hjälte som körde hela vägen! <3

//We jumped in the car and started google maps that said 15,5 hours. Fuuun was my first thought, but after about 4 hours it starts to hurt your ass haha! We had a great tip but we experienced storm, rain and cold during our trip. Jon is a hero who drove the entire way! <3

När solen gick upp fick vi se en fantastisk soluppgång, men jag tog ingen bild förutom den här. Jag älskar när bergen blir lila! Här hade vi cirka 2 timmar kvar! :-)

//When the sun was rising we saw a magical sunrise, but I didn’t take a photo except this one. I love when the mountains turns purple! Here we had around 2 hours left! :-)

Vi var rätt sega hela dagen och vilade mest. Vi firade på bästa sätt på kvällen och beställde hem OCCO! Vi brukar ju alltid gå dit men vi var lite för slitna för det så vi beställde hem den här gången. Exakt lika gott, jag tröttnar aldrig! <3

//We were pretty exhausted all day and mostly rested. We celebrated the best way possible and ordered OCCO! We usually always go there but we were a bit too tired for that so we ordered take away this time. Just as good, I never get tired of it! <3

Idag släppte vi nytt poddavsnitt, vi snackar om veckan som gått och drama i livet. We don’t want no drama, som ni ser på namnet på avsnittet! ;-) Ni hittar det där poddar finns – sök på “Two of a kind”!

//Today we released a new podcast episode, we talked about last week and about drama in life. We don’t want no drama, as you can see is the name of the episode! ;-) Find it where you find podcast – just search for “Two of a kind”! (still in Swedish only…)

Idag åkte vi först till gymmet (missade att ta bild) och efter det blev det lunch på Dezentral. Har inte varit där på evigheter men wow vad gott! Jag tog en quinoa detox sallad med sötpotatis, kikärtor och avokado. Riktigt smarrig dressing och jag rekommenderar salladen till alla! :-)

//Today we first went to the gym (I missed taking a photo) and after that we had lunch at Dezentral. I haven’t been there in forever but wow it was good! I had a quinoa detox salad with sweet potatoes, chickpeas and avocado. The dressing was so yum and I recommend this salad to everyone. :-)

Vi var fortfarande lite slitna så det fick bli en kaffe, jag tog en cappucino på havremjölk. Jag dricker ju väldigt sällan kaffe med koffein nu för tiden, jag slutade ju för ett bra tag sedan när jag drack 4-5 koppar om dagen. Nu är det inte längre en rutin för mig så ibland när jag vill ha en extra energiknuff så tar jag en med koffein, annars koffeinfritt. Det är exakt lika gott! :-) Nu har killarna gått ut till poolen för att sola lite men jag måste klippa en video (haul!) som kommer upp idag eller imorgon. PUSS <3

//We were still a bit tired so I had a coffee, a cappucino with oat milk. I rarely drink coffee with caffeine, I quit a while ago since I had like 4-5 cups a day. Now it’s no longer a routine for me so sometimes when I want an extra boost of energy I have one with caffeine, other wise I drink decaf. It tastes just as good! :-) Now the guys went to the pool to tan a bit but I have to edit a video (a haul!) that I will post either today or tomorrow. HUGS <3

6 reaktioner på “MY LAST FEW HOURS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.