SUNDAY VLOG – MEET LOULOU

A vlog from yesterday – a day in Marbella where you get to meet Loulou! <3

God morgon hjärtan! Den här videon var redo att bli uppladdad igårkväll men då strulade Youtube… :-( Vad ledsen jag blev när jag hade suttit och redigerat snabbt för att få upp den på kvällen haha! Anyways, nu är den uppe och det är en vlogg från igår. Vi hängde hemma och fixade, gosade med Loulou (kan inte förstå hur man kan vara så söt!?!?), körde lite box opening och gick prommis i bergen på kvällen. Ni får kolla helt enkelt! En mysig söndag. Nu har min syster och barnen kommit hit och jag hörde precis att dom börjar vakna där nere, yeeey! Det ska bli så mysigt att hänga i många dagar nu. Jag har längtat ihjäl mig! Puss och kram, ha en fin måndag! <3

//Good morning loves! This video was ready to be uploaded last night but Youtube wasn’t working… :-( I got so sad since I’d been sitting editing quickly to get it online at night haha! Anyways, now it’s online and it’s a vlog from yesterday. We hung out at home and organized, cuddled with Loulou (can’t understand how someone can be that cute!?!?), I did some box opening and went for a walk in the mountains. You have to watch it! A cozy sunday. Now my sister and the kids arrived and I just heard that they’re awake one floor down, yeeey! I can’t wait to hang out for a lot of days now. I’ve been longing so much! Kisses and hugs, have a great monday! <3

14 reaktioner på “SUNDAY VLOG – MEET LOULOU”

 • Malin says:

  Vill jättegärna se en video när du testar dyson air wrap. Inte bara före och efter. Hunden är såååå söt 😍

 • Mireia says:

  Aww how cute!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Josefin says:

  Hej!

  Jag måste fråga en heeelt annan fråga. Dina Philip Lim pashli väskor (har sett att du har en ljus och en knallrosa) är de storlek mini eller medium? De ser inte mini små ut. jag funderar på att köpa en, men har så svårt att välja storlek. Har fått för mig att mini modellen är pytteliten…

  Ha det så bra! :)

  • Caroline says:

   Såg denna kommentar av en slump, jag har tänkt sälja min Phillip Lim pashli, medium röd. Den är betydligt större än mini men fortfarande ingen jätteväska. Jag valde själv mellan mini och medium när jag köpte men kände att jag nog skulle få mer användning av medium. Hur som, vill du se bild eller så kan du maila mig på [email protected].

   • Josefin says:

    Hej Caroline! Tack för tanken! :) Jag är dock inställd på att köpa en svart väska. Men om medium är betydligt större så antar jag att det är en mini som Janni har? Ha en fortsatt bra dag och lycka till med försäljningen.

 • Lina says:

  Hej!

  Jag måste fråga en heeelt annan fråga. Dina Philip Lim pashli väskor (har sett att du har en ljus och en knallrosa) är de storlek mini eller medium? De ser inte mini små ut. jag funderar på att köpa en, men har så svårt att välja storlek. Har fått för mig att mini modellen är pytteliten…

  Ha det så bra! :)

 • Anonymous says:

  Where is your white jumpsuit from? :)

 • Marloes says:

  Hi Janni,
  I really really loved your vlog. I don’t know why, but you seemed super relaxed and happy. Sometimes vlogs can feel planned or stressed, but yours was just lovely and chill. I just thought I’d leave you a comment to let you know. Enjoy the summer!

 • Elin says:

  men herreguuuuud, sötaste hunden jag har sett! <3 Satt och sa "men ååååååååååå, vilken söt" flera gånger :-)

 • Alexandra says:

  Kan inte Du & Michaela göra en podd med din charmiga Far, också – Vill då att ni frågar honom om han eventuellt har något utländskt påbrå i sin släkt? Något grekiskt eller libanesiskt påbrå kanske?

 • Maria says:

  I would love to se a toturial on how you used the Dyson Air Wrap. Your hair looks very beautiful! :)

 • Robbie Besana says:

  How is Maximus? Is he being a good big brother to Lou Lou? Thanks!

 • Stina says:

  Janni, jag läste att du köpt hunden i en ”djurbutik” i Spanien? jag hoppas inte detta stämmer då 99% av dessa valpar kommer från valpfabriker där hundarna lever under hemska omständigheter. Tikar får oftast kull på kull i flera år men aldrig möjlighet att lämna buren. Så länge folk köper hundar i djurbutiker kommer dessa valpfabriker finnas kvar.. se gärna dokumentären Life in the dog house på Netflix, där två eldsjälar som tar emot rescue dogs berättar..

Leave a Reply

Your email address will not be published.