MATCHING LADIES

We’re all wearing dresses from ByMalina (here!) – adlink

God morgon! <3 Hoppas ni har en fin morgon, och Grattis Sverige på födelsedagen! Vet inte om man säger så men det lät gulligt. Jag lever livet dessa dagar med familjen. Det är så mysigt när alla är här samtidigt och jag önskar så att dom aldrig skulle behöva åka hem. Kanske för att få det lite lugnt och städat i några dagar (hahaha) men samtidigt så saknar jag ljudet när dom ligger och sover. Världens finaste kids! Igår matchade Mickis, Livia och jag. Jag hade beställt lite klänningar och när jag visade upp den här sa Mickis att både hon och Livia hade en likadan. Vad är oddsen? Great minds think alike. ;-) Så vi matchade allihopa och tog såklart lite bilder. Mina favorittjejer. Planen för den här nationaldagen är att äta lunch med ett gäng svenskar på en pool club. Det ska bli superhärligt! Hoppas ni får en fin dag, massa kärlek! <3

//Good morning! <3 Hope you’re having a great morning, and Happy Birthday Sweden! Not sure if you say like that but it sounds cute. I’m living life these days with the family. It’s so cozy to have everyone here at the same time and I so wish they never needed to go home. Maybe to get some calm and clean for a few days (hahaha) but at the same time I miss the sound when they’re asleep. The best kids ever! Yesterday Mickis, Livia and I matched. I ordered some dresses and when I showed them this Mickis said that both she and Livia had the same one. What are the odds? Great minds think alike. ;-) So we all matched and of course we took some photos. My favorite girls. The plan for this national day is to have lunch with a group of swedes at a pool club. It will be super nice! Hope you’re having a great day, lots of love! <3

11 reaktioner på “MATCHING LADIES”

 • Mireia says:

  You all look so cute!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • claudia says:

  You three look so cute!!
  xx
  Claudia
  http://www.trendenciesblog.com

 • Cynthia says:

  Aw how cute!

 • Alltså ni är ju för galet vackra! Vilka kvinnor! Och en väldigt söt liten tjej i mitten :)

 • Petra says:

  Vilka fina bilder! Lyssnade precis på eran podd, superhärlig som vanligt :) Men reagerade lite bara på erat snack om AI och att robotar kommer ta över världen. Det är i nuläget inget man behöver oroa sig över då dagens teknik mest bygger på att man lär datorer själva lära sig känna igen mönster. Tex självkörande bilar lär sig känna igen hinder på vägen och signaler från andra bilar, en medicinsk robot kan lära sig känna igen en cancertumör, en annan dator vinner över en människa i schack (dock löstes detta för väldigt många år sen), en chattbot som kan föra enklare konversationer för att hjälpa en kund i en nätbutik. Alla dessa förmågor måste dock grundprogrammeras av en människa och för att en självkörande bil ska kunna lista ut cancertumörer måste mjukvaran i bilen programmeras upp, bara för att den kan göra det ena kan den automatisk inte lösa andra smarta uppgifter. Just nu är datorerna överlägsna oss människor när det gäller att hantera och analysera data, men för att göra en dator innovativ kommer det krävas algoritmer och teknik som inte existerar idag (kanske listar någon ut det om några år). Sorry för ett lite långt inlägg, men jobbar som programmerare och har läst lite kurser i maskininlärning (som är grunden till den AI vi använder idag) så ville bara dela med mig lite :P Angående roboten som gav det svaret, det är ett rätt generellt svar och roboten förstår garanterat inte innebörden av frågan utan är nog snarare inlärd att den ska svara att den kan allt man ber den om eller något liknande :) Tänk att det är som ett barn som härmar svaren av vad de hört vuxna säga utan att kanske förstå helheten av det innebär.
  Här är f.ö en lite intressant artikel om vad skillnaden mellan nuvarande AI och mänsklig intelligens:
  https://becominghuman.ai/humans-vs-robots-the-difference-between-ai-and-agi-95197e1db279

  Ha en superfin dag och helg!

 • Anna says:

  Hvor er skoene dine fra? Såå fine!!

 • Anonymous says:

  hi! my name is Rose and I’m only 15 years old but I want to say this. ( i live in toulouse and I’m french so don’t judge the english mistakes please ^^ ) i follow you since your start on youtube ( yes, sometimes i unfollow you because my inspiration has changed but I’m back and for a long time i hope ) and everywhere, everytime you has inspired me so much. i know that nobody is perfect but people wants to follow you, to support you and to share happy times with you. now, i’m here to say thank you. because in the bad periods, when I see a video of you or anything else, my tears become a real big smile. and yes, even if you are not aware of it, you help us every day to aim more and more to follow our dreams. I don’t know if you’ll see my message one day ( i hope but.. ) but if you see him, please read until the end. it shows that you are an amazing person, even through a screen. i only wish you happiness and a lot of love. i hope someday I could meet you. i wonder if one day I will stop following you ahah short I just wanted to thank you and I send you a lot of love and courage for everything. (yes, I hate capitals) thanks, bye!💓

 • Marie says:

  Så lika ni syskon är, och så sött matchande

Leave a Reply

Your email address will not be published.