WHITE + APRICOT

Nelly jumpsuit (similar here!)/ Rough Studios bag/ Superga shoes (in white here!)  – adlinks

Hej hjärtan! Hoppas ni har en fin lördag. :-) Vi leker på för fullt här borta! Idag hann vi tjejer åka till marknaden, det var riktigt längesen jag var där. Mamma kom hit också så vi var hela tjejgänget. ;-) Jag hittade inget däremot så inget kul att visa haha! Jag har kört på bekvämt senaste dagarna eftersom vi har lekt, igår blev det en jumpsuit som jag har använt massor (tyvärr verkar den vara slut!) och sneakers. Hittade den här färgen på skorna på BestSecret som är en hemsida med blandade grejer, men nu när jag letade så hittade jag vita på en annan sida. Sommarsneakers i mitt hjärta! <3 Det är toppen nu när Mickis är här, då har jag en fotokompis som jag kan åka ut och fota med. Jon och jag har varit så dåliga på att fota senaste tiden så peppen är tillbaka. :-) Nu ska vi ut och bada i poolen, hoppas ni får en fin dag. Massa kärlek! <3

//Hey loves! Hope you’re having a great saturday. :-) We’re still playing around over here! Today us girls made it to the market here, it was such a long time ago since I went. Mom came here as well so we were the entire girl gang. ;-) I didn’t find anything though so nothing fun to show you haha! I’ve been comfy the last few days since we’re mostly playing, yesterday I wore a jumpsuit I’ve been wearing a lot (unfortunately it seems like it’s sold out!) and sneakers. I found this color at BestSecret which is a website with a lot of mixed things, but now when I was looking for them I found white ones at another site. Summer sneakers in my heart! <3 It’s great now when Mickis is here, then I have a photo buddy that I can head out to take photos with. Jon and I have been so bad at at that lately so the excitement is now back. :-) Now we’re gonna head out to the pool, hope you’re having a great day. Lots of love! <3

3 reaktioner på “WHITE + APRICOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.