PREGNANCY Q&A

Some questions from the last few days! <3 Thanks again for all the love, I feel overwhelmed with love.

Hej hjärtan! <3 Dags för en ny video, och den här videon är ju såklart lite speciell eftersom det är min första video där ni vet att vi väntar barn. :-) Jag svarar på massa frågor om graviditeten och så får ni se lilla Livia som också fick vara med en liten stund haha! Dom åkte ju idag och jag är typ deprimerad… Så tomt här hemma nu! Som tur är kommer min tjejkompis Mira hit imorgon, så det ska bli otroligt mysigt. Saknar barnen dock och alla skratt man fått senaste dagarna. Hoppas ni gillar videon, och är det något mer ni undrar så är det bara fråga! Massa kärlek! <3

//Hey loves! <3 Time for a new video, and this video is of course a bit special since it’s my first video where you know that we’re expecting a baby. :-) I’m answering a lot of questions about pregnancy and you will also see Livia who joined the video for a bit haha! They left today and I’m almost depressed… It’s so empty now! Luckily my friend Mira arrives tomorrow, so that will be super cozy. I miss the kids though and all the laughs I’ve had the last few days. Hope you like the video, if there’s anything else you’re wondering about just ask! Lots of love! <3

13 reaktioner på “PREGNANCY Q&A”

 • Sig says:

  Hvor er det røde armbåndet fra?:)

 • Anonymous says:

  Elsker bloggen din!
  Og gratulerer så mye ❤️
  Hvor er kjolen/toppen du har på deg i videoen fra? :)

 • Hyyperlic says:

  Great Vid!

 • Vic says:

  It’s a boy!!!! :))) congratulations!

 • Alexandra - just suggesting... says:

  I just hope your baby will be healthy- whatever gender it will be <3 (but it seems that both you and Benni want us to believe that it is a boy :-)

  I understand that you miss your kind sister and her cute children – you should have filmed MUCH MORE of them, pls.!
  Michaela with family should move to Spain (during wintertime) now when you got a child. She can practice her skills and companies in Spain as well as in Sweden. Their children will then learn both Spanish, English hand maybe French (from uncle Benni), for free. Much more videos with all your families pls, including your cute well behaved brothers! With your looks, charm, fun life and family activities you may even start a TV-serie like the Wahlgrens and Parneviks?

  • janni says:

   I know, I should’ve filmed them way more haha! But it was nice to just hang out too without cameras. :-) Xx

 • Louise says:

  Ramlade in på din gamla blogg när jag sökte på fräscha caféer i marbella och hamnade på ett gammalt inlägg från juli 2014 och tyckte det var så fint att det du skrev för 5 år sedan hoppades skulle hända detta år, i en frågestund. faktiskt är din vardag idag☺️💙 livet är verkligen en fantastisk gåva!

  frångan var:
  ”Where do you see yourself in 5years”
  Och du svarade i stil med:
  I hope to see myself working on my own brand. I will still be with Jon and maybe we have our first kid at this time, I will be 29 years old then so I guess so. Hopefully we live together in a house somewhere in a warm country.

 • Anonymous says:

  Hey Janni, where is that beautiful jumpsuit from? I think that someone asked this already in Swedish, but I can’t find a website/clothing brand named Fred, so I was hoping you could post the website or IG link if you can? Thank you in advance, and CONGRATULATIONS!
  All the best,

  Xx

 • Marte says:

  Gratulerer!
  Hvor er jumpsuiten fra?

 • CM says:

  Hei, har fulgt med på deg og Jon i noen år nå. Vil bare gratulere dere så mye med babyen! Jeg hørte du nevnte i videoen at du ønsker å føde i Spania, men bare vær klar over at det er et av de landene med mest multiresistente bakteriene i Europa! Det går nok fint likevel altså, masse lykke til! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.