CAULIFLOWER PIZZA

The easiest recipe – and you can top it with whatever you like! :-) 

Hej babes! Vi har precis kommit hem från vårt ultraljud, och herregud man kan aldrig smälta det… BÄSTA SOM FINNS! <3 Vi fick se vår lilla hoppa runt där inne, hicka, gapa och allt. Mys mys mys. <3 Jag har varit lite nervös inför varje ultraljud eftersom jag inte känner några symptom eller liknande, men nu fick vi se vår friska lilla bebis där inne. Man kan inte bli gladare, vilket är en konstig känsla eftersom vi inte har en aning om personen som ligger där inne men älskar den redan så otroligt mycket. Häftigt och overkligt. Det var inte det jag skulle prata om hehe – jag skulle berätta om den här blomkålspizzan Mira och jag lagade! Så enkel och riktigt god! Här kommer receptet (Mira lagade den så den är inte vegansk tyvärr) för 2-3 personer: 1 blomkålshuvud (som du river), 2 ägg och lite parmesan som du blandar ihop. Ta en plåt och platta ut “degen” på den och grädda i ugnen på 180 grader i ca 15-20 minuter. Ta ut botten och toppa med vad du vill, vi tog tomatsås, fetaost, champingoner, kronärtskocka, rödlök, pinenötter och kale. In i ugnen i 10-20 minuter till (tills osten smält) och sen är det bara att hugga in. MUMS! Nu – solstol och poolen. Puss och kärlek. <3

//Hey babes! We just got back from our ultrasound, and oh my god you can never understand it… THE BEST THING EVER! <3 We got to see our little one jump around in there, have hick ups, open the mouth and everything. Cozy cozy cozy. <3 I’ve been nervous before every ultra sound since I can’t feel any symptoms etc, but now we got to see our healthy little baby in there. You can’t get happier, which is a weird feeling since we don’t have any idea about who it is in there but already love it insanely much. Unreal. This was not what I was going to talk about hehe – I was going to tell you about this cauliflower pizza Mira and I made! So simple and so tasty! Here’s the recipe (Mira made it so it’s not vegan unfortunately) for 2-3 people: 1 cauliflower head (that you grind), 2 eggs and some parmesan that you mix together. Use an oven tray and press out the “dough” on it and put in the oven at 180 degrees celsius for about 15-20 minutes. Take it out and top it with whatever you want, we had tomato sauce, feta cheese, mushrooms, artichoke, red onion, pine nuts and kale. In the oven for 10-20 minutes (until the cheese is melted) and then you can eat it. YUM! Now – sunbed and the pool. Hugs and love. <3

9 reaktioner på “CAULIFLOWER PIZZA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.