MIDSUMMER

Our midsummer – food, family and pool time. <3

God morgon hjärtan och hej måndag! Jag älskar måndagar. :-) Vi har haft en riktigt mysig helg och midsommar var lika härlig som alltid. Familj, massa god mat och pool-time. Vi körde lite knytkalas och alla hade olika områden, mamma lagade en sill/sommar-tårta tex, vi fixade sallad, efterrätter och jansson och pappa fixade köttbullar osv. Bästa knepet är att dela upp det så inte någon får stå och laga all mat haha! Maria gjorde en rulltårta som var riktigt smarrig, jag har inte ätit det på flera år men den var så fin och så god. Kändes nästan lite som svensk sommar. ;-) Hela gänget hängde kvar till sent på kvällen så det blev rester och hamburgare till middag. Tack alla för en riktigt mysig midsommar! <3 Nu ska jag gå ner till gymmet här hemma och köra ett pass, vi ska podda senare idag så jag orkade inte åka bort till det “vanliga” gymmet. Vi brukar köra där för att det finns mer maskiner och det är skönt att komma ut och se lite människor, haha! Puss, hoppas ni har en fin måndag! Ps. Jag ska ge er en gravid-veckouppdatering men har helt glömt fota så vill ta en bild innan dess. ;-)

//Good morning loves and hello monday! I love monday’s. :-) We’ve had such a cozy weekend and midsummer was just as nice as always. Family, lots of good food and pool time. We decided to split up the food so everyone brought different things, mom made a herring/summer cake for example, we did salad, desserts and “janssons” (a dish with potatoes and cream) and dad fixed the meatballs etc. The best tip is to split it up so not just one person have to fix all the food haha! Maria made a Swiss roll and it was so yum, I haven’t had it in years but it was so beautiful and tasty. Almost felt a bit like swedish summer. ;-) Everyone stayed until late at night so we had leftovers and burgers for dinner. Thanks to everyone for a cozy midsummer! <3 Now I’m gonna head down to the gym at home for a workout, we’re gonna record the podcast later today so I didn’t have the energy to go to the “regular” gym. We usually train there because they have more machines and it’s nice to get out and see some people, haha! Hugs, hope you’re having a great monday! Ps. I will make a pregnancy weekly update but I totally forgot to take a photo so I want to take one before that. ;-)

12 reaktioner på “MIDSUMMER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.