Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:17 | June 26, 2019

SWEDISH MIDSUMMER + PREGNANCY WEEK 18

Midsummer vlog and you get to join us for the ultra sound. <3

Hej hjärtan! Förlåt för lite radio silence här, jag har haft lite strul med bloggen (som ni kanske märkt?) men nu ska det vara löst. :-) Idag är det äntligen dags för en ny vlogg, och den är från midsommar! Eftersom vi har gäster så blir datortiden inte lika mycket som vanligt så den kommer lite sent. Ni får hänga med på vår midsommar och så får ni även en rejäl uppdatering på hur jag mår i vecka 18 i graviditeten. Ni får även hänga med på ultraljud (yeeey!!) och se lilla bebisen! <3 Våran lilla sötnos. Hoppas ni gillar vloggen! Nu ska vi dra igång grillen och grilla lite efter en lång dag, vi hälsade på min mamma, hängde på stranden och så åkte vi och kollade på två båtar efter det. Pappa har fått abstinens nu efter han sålde sin, haha! PUSS <3

//Hey loves! Sorry for radio silence here, I’ve had some problems with my blog (as you might’ve noticed?) but now it should be solved. :-) Today it’s finally time for a new vlog, and it’s from midsummer! Since we have guests my computer time is not as much as usual that’s why it’s a bit late. You get to come along on our midsummer celebrations and you also get a proper update about how I feel in week 18 in my pregnancy. You also get to come along for an ultrasound (yeeey!!) and you get to see the little baby! <3 Our little cutie. Hope you like the vlog! Now we’re gonna fire up the barbecue and do some barbecue after a long day, we visited my mom, hung out at the beach and then we went to see two boats after that. My dad already has cravings after he sold his, haha! HUGS <3


5 kommentarer5 kommentarer om “SWEDISH MIDSUMMER + PREGNANCY WEEK 18”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla mysigt när man får se ultraljudet! Tack för att du delar med dig. Ser fram emot podden imorgon, bästa på hela veckan! :-)

  Reply
 • Vad skönt att det är löst med bloggen och vilken bra video! :-D

  Reply
 • I´m in Stockholm at the moment and I celebrated the midsummer here as well. It was such an experience! <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Can’t wait to watch it!
  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply
 • Rh genen består av två alleler (kopior), en från mamma og en från pappa, och för att vara Rh neg ska man ha två negativa Rh kopior. Detta är pga att den negativa genen är den recessiva (svaga) medan Rh pos är den dominerande. Har man en positiv kopia och en negativ kopia, som din mamma och pappa måste ha, är ens blodtyp positiv eftersom den positiva kopian är den dominerande. Du och din syster har ärvt den ena negativa kopian från er mamma och den andra negativa kopian från er pappa och därför är ni Rh negativa :)

  Reply