Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:17 | July 14, 2019

SUMMER VLOG + PREGNANCY UPDATE

A day in Marbella, when Klara was here! <3   Video is in collaboration with Lancôme.

Hej hjärtan! Åh vad mysigt det var att läsa igenom vad era planer var för helgen, det ska jag fråga varje helg nu. :-) Vi har tagit det väldigt lugnt i helgen och någon slags värmebölja kom hit idag, så vi har svettats haha! Vi ska faktiskt smita ner i bio-rummet och kolla serie med AC:n på nu… Innan vi gör det ville jag bara säga att här kommer en ny vlogg! En dag i Marbella när vi går på marknaden och shoppar, badar i poolen, hänger hemma, kör lite beauty-treatments och så ger jag er en pregancy + magupdate. :-) Hoppas ni gillar den! Nu ska jag springa ner till AC:n! PUSS <3

//Hey loves! Oh it was so cozy to read through what your plans for the weekend was, I will ask that every weekend from now on. :-) We’ve been taking it really easy this weekend and some kind of heat wave arrived today, so we’re sweaty haha! We’re actually heading down to the cinema room to watch series with the AC on now… Before we do that I just wanted to say that here’s a new vlog! One day in Marbella when we’re going to the market to do some shopping, swimming in the pool, hanging out at home, doing some beauty treatments and I also give you a pregnancy + belly update. :-) Hope you like it! Now I’m gonna run down to the AC! HUGS <3


7 kommentarer7 kommentarer om “SUMMER VLOG + PREGNANCY UPDATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Såg din senaste vlogg där du sa att bebben var livlig i magen. Jag har en son och när han låg i min mage så var han väldigt lugn. Då sa min läkare att det sägs att om bebben är lugn i magen så är den väldigt aktiv när den kommer ut och det stämde väldigt bra in på vår son som är superaktiv, haha! Så din son borde bli lugn.

  Reply
 • Hehe vi kan ju hoppas! ;-) Både Jon och jag var minst sagt intensiva när vi var små (och är fortfarande haha) så får vi en lugn bebis hade det varit underbart haha! KRAM!

  Reply
 • Gøy video!<3 hvilken farge har du i foundationen? <3

  Reply
 • How lovely!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Hej!
  Vad heter marknaden ni var på? :)

  Reply
 • Den är varje lördag på Centro Plaza, från typ 9-14! Kram!

  Reply
 • You two look amazing!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/pinafore-dress-styles/

  Reply