FINALLY <3

Got to hang with my favorites yesterday! <3 Livia brushed my hair and then I wanted a kiss but she was more in to making out with the tongue hahaha!

Hej hjärtan! Den här gången från hotellsängen i Stockholm. Wow vad mysigt att vara här, i en hel vecka dessutom! :-) Det ska bjudas på riktigt sommarväder, runt 30 grader hela helgen och i princip samma nästa vecka. Galet! Igår åkte jag direkt från flygplatsen till min syster för att kramas och leka med barnen. Det blir jobbigare och jobbigare att vara ifrån dom, när man öppnar dörren och båda springer mot mig och kramas och pussas så smälter man ju… Mina favoriter! <3 Livia borstade mitt hår och sen skulle vi pussas men hon ville mer hångla… Haha! Det fick hon inte, och jag fick väl en puss innan hon slickade mig i ansiktet. Mysigt. ;-) En grej jag märkte av igår var hur ont i magen jag fick av att flyga, jag har aldrig känt av det innan eller varit känslig men vet att många känner att dom svullnar upp i magen när man flyger. Jag hade i princip magknip från att jag gick av flyget till att jag vaknade imorse. Är det vanligare att få när man är gravid? Jag har för mig att Edita sa att det händer henne när hon flyger gravid. Som tur är flyger jag knappt längre och efter igår känner jag att flygning skippar jag gärna. ;-) Anyways, nu mår magen bra och jag ska snart möta upp Klara och åka och bada! Härligt! PUSS <3

//Hey loves! This time from the hotel bed in Stockholm. Wow it’s cozy to be here, for a full week too! :-) It will be proper summer weather, around 30 degrees all weekend and almost the same next week. Insane! Yesterday I went straight from the airport to my sister to hug and play with the kids. It gets harder and harder to be away from them, when you open the door and both of them are running to hug and kiss you it just makes your heart melt… My favorites! <3 Livia was brushing my hair and then I was going to get a kiss but she wanted to make out instead… Haha! I didn’t let her, and I got one kiss before she licked my face. Cozy. ;-) One thing I noticed yesterday was how painful it was for my stomach to fly, I’ve never felt it before or been sensitive to it but I know a lot of people feel like they get swollen in their stomachs after flying. I had stomach pain after I left the plane until I woke up this morning. Is it more common when you’re pregnant? I think Edita told me it happens to her when she flies while being pregnant. Luckily I barely fly anymore and after yesterday I feel that I want to skip flying while being pregnant. ;-) Anyways, belly feels good now and I will soon met up with Klara to go for a swim! Nice! HUGS <3 

10 reaktioner på “FINALLY <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.