Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:11 | July 30, 2019

ZEBRA

H&M jacket (here!)/ Nelly dress (here!) and shoes (here!)/ Valentino bag – adlinks

Hej babes! <3 Här kommer en outfit för en gångs skull, gårdagens när vi gick ut på middag! Det var jag, min syster, Alexandra och Vickan. Så otroligt mysigt! Ska visa er bilder sen, herregud vad gott det är att sitta och äta lite småplock ihop och snacka livet. Jag tog på mig en klänning som jag haft i min garderob ett bra tag men aldrig använt, såg nu att den var på rea. Det var otroligt skön och maggen får plats att växa i den också. Perfekt när man ska ut och äta en stor middag. ;-) Jag körde på sneakers och en jeansjacka över sen var det klart, tog faktiskt på mig lite smink igen för en gångs skull. Nu väntar vi in mamma som ska komma hit och hänga över dagen, jag ska maxa lektid med barnen innan jag ska iväg på middag ikväll igen med Mira och Michan. Imorgon åker jag igen vilket ska bli mysigt såklart (längtar efter Jon <3) men jag kommer sakna att ha min familj och vänner så nära. PUSS <3

//Hey babes! <3 Here’s an outfit for once, yesterday’s look when we went out for dinner! It was me, my sister, Alexandra and Vickan. So cozy! I will show you photos later, oh my god it’s good to sit and eat like tapas together and talk about life. I wore a dress I’ve had in my wardrobe for a long time but never used, I saw now that it’s on sale. It’s so comfy and the belly have space to grow in it too. Perfect when you’re heading out to eat a big dinner. ;-) I had sneakers and a denim jacket over it, I actually wore some make up too for once. Now we’re waiting for mom that will come here and hang for the day, I will max out play time with the kids before I’m heading out for dinner again tonight with Mira and Michan. I’m leaving tomorrow again which will be cozy of course (I miss Jon <3) but I will miss having family and friends so close. HUGS <3


14 kommentarer14 kommentarer om “ZEBRA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Janni,
  Vill först bara säga att du är sååå fin som gravid! Alltså wow! GLOW!
  Sen har jag en fråga, ni gjorde smoothie för ett tag sen i en av vloggarna (kan ej minnas vilken, men du gjorde till Jon och Beni) och jag undrar vilken blender ni har? Märke och modell (om du minns). Min nuvarande är rent av kass på att mixa till en smooth konsistens så skall därav införskaffa en ny. Tyckte er verkade braaaa, clean look också. Super tacksam för svar <3 kramkram

  Reply
 • Äter du vegetarisk kost ännu? kram!

  Reply
 • De grå jersey-dressarna som du och din syster hade på er på bryggan i veckan, var är de ifrån? Såg så fina och gosiga ut! Kram H

  Reply
 • Wow, you can’t spot the belly. What an interesting choice! You look really really stylish x

  http://carmelatte.co/a-weekend-in-kuala-lumpur/

  Reply
 • Janni! Love your style and blog youre always perfect! Can you please tell or tac the earrings? I want them so bad!

  Reply
 • Riktigt snygg skuring i halsen, det passar dig perfekt =)

  Reply
 • This dress is amazing! <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • What a lovely dress! I have a really similar one but with polka dots!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Janni du ser helt fantastisk ut som gravid! Innan också såklart, det gör du alltid<3 När kommer Cest normal? Hörde i podden i slutet av juli vilket är nu o kan inte vänta mer 😍 kram kram

  Reply
 • I love that dress!!
  xx
  Claudia
  http://www.trendenciesblog.com

  Reply
 • Hvor spiste du?

  Reply
 • Wow looking so glamorous and the dress you wearied is really unique keep creating such content

  Reply
 • Such a cute dress! And I love how it looks in combination with the jean jacket. X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Great post, this is my first time I am posting a comment here and I found so many interesting stuff in your blog especially thank you for the post, I would like to share an amazing tool called as fake tweet generator through which you can make thousands of fake tweets and can troll your family and friends…

  Reply