PREGNANCY PILATES

Promotion for my pregnancy program!

It is FINALLY live!!! The pregnancy pilates program, workouts, meditation, breathing exercises and food. Find it HERE!

Hej hjärtan! Idag släpps ÄNTLIGEN vårt pilatesprogram för gravida! Så kul och jag har kört dessa pass senaste veckan. Älskar dom! :-) Det är ju så svårt att veta vad man får träna när man är gravid (det var det iallafall för mig i början och ibland fortfarande) så jag sa till Madde när jag visste att jag var gravid att det här programmet var något jag ville göra. Det är 6 träningspass med fokus på helkropp, rumpa osv, det är två meditiationer (för morgon och kväll) och även två andningsövningar som är bra för att varva ner. Även lite recept, såklart. ;-) Jag hoppas att ni kommer gilla detta om ni är gravida och vill fortsätta träna. :-) Ni hittar programmet HÄR! Massa kärlek, nu ska jag ut och köra ett pass. <3

//Hey loves! Today we’re FINALLY releasing our pilates program for pregnancy! So fun and I’ve been doing these workouts the last week. I love them! :-) It’s hard to know what you can train when you’re pregnant (or at least it was for me in the beginning and still is sometimes) so I said to Maddie when I knew I was pregnant that I wanted to make this program. There’s 6 workout with focus on full body, legs and butt etc, two meditations (morning and night) and also two breathing exercises to cool down. Also some recipes, of course. ;-) I hope you will like it if you’re pregnant and still wants to work out. :-) You’ll find the program HERE! Lots of love, now I’m heading out to do one of the workouts. <3

10 reaktioner på “PREGNANCY PILATES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.