SUPPER GÅRDEN

Dinner with our favorite sisters at Supper in Stockholm. <3

God morgon babes! Hoppas ni mår toppen. :-) Som jag berättade så hann jag med några middagar med vänner innan det var dags för mig att lämna Stockholm. En av kvällarna hade Mickis och jag date med Alexandra och Vickan – våra favoritsyrror! Vi gick till Supper och jag har inte ätit där på flera år. Det var lika bra som jag minns det och deras sötpotatispommes är riiiktigt bra, även deras virgin mojito. ;-) Hett tips om ni är i Stockholm. Vi satt och pratade ikapp om livet och snackade mycket barn, haha! Sist vi fyra träffades så var jag gravid utan att veta om det, jag tog testet när jag kom till Monaco efter den resan i Stockholm så det var lite roligt. Tack tjejer för en supermysig kväll! <3 Puss och kram!

//Good morning babes! Hope you’re feeling great. :-) As I mentioned earlier I had time for some dinners with friends before it was time for me to leave Stockholm. One of the nights Mickis and I had a date with Alexandra and Vickan – our favorite sisters! We went to Supper and I haven’t been there in years. It was just as good as I remembered and their sweet potato fries are reeeally good, also their virgin mojito. ;-) Great tip if you’re in Stockholm. We sat there and talked about life and a lot about kids, haha! Last time the four of us hung out I was pregnant without knowing it, I took the test when I came to Monaco after that trip to Stockholm so that was a bit funny. Thanks ladies for a super cozy night! <3 Kisses and hugs!

7 reaktioner på “SUPPER GÅRDEN”

 • Filippa says:

  Lyssnade på ert senaste avsnitt. Tycker att ni borde höra på Ärligt Talats senaste avsnitt om ätstörningar med tanke på sättet ni pratade om mat och dieter i början av avsnittet. Tror alla kan få sig en tankeställare över hur man pratar om vad eller hur man äter.

  Jag har ingen ätstörning men blev ändå triggad/negativt påverkad av att höra uttryanden som att skippa bröd pga det innehåller socker. Tror inte så många verkligen är intresserade eller mår bra av att höra om dessa dieter.

  Kram!

 • Mireia says:

  Everything looks so yummy!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Kyle Jones says:

  I have no words to appreciate you are work. Really you look so beautiful

 • Sanna says:

  Fy så vidrigt du/ni pratade om överviktiga i veckans podd. Tror ni på riktigt att överviktiga är ointelligenta? Det är rent TJOCKHAT. Det är precis vad det är! Ni har ingen aning om hur deras kroppar mår, sen när ska hälsa bara handla om hur KROPPEN ser ut?! Tror du på riktigt att det finns nån som INTE vet i dagens samhälle hur man ”bör” äta?! Åh tack snälla smala människa som kommer och talar om helt ny fakta för mig! Idiot. Synd om barnen osv! Hur många smala personer tror du inte att det är som ger sina barn SKITMAT? Som ger halvfabrikat och snabbmat? Jag är överviktig och jag är ÖVERTYGAD om att mina barn äter mer näringsriktig och bra kost än de flesta barn till smala gör. Ni har full förståelse för dom som har ätstörningar åt ett håll men hatar på dom som har åt andra hållet och kallar dessa för ointelligenta. Skäms! Läs boken slutbantat och öppna ögonen för fan. Blev riktigt ledsen över hur ni uttrycket er om intelligens och hälsa. Men är ”osmart” om man inte tränar. Jag har läst folkhälsa på universitet och det där jävla synsättet är så fult, man har ingen förståelse för hur människor lever. Man kan inte lasta en människa för om den röker/äter fel/är stillasittande osv. Det har med miljö och förutsättningar att göra. Usch.

 • Alexandra says:

  @Sanna 3rd August 2019, 4:42 pm
  Eeh, say what? Hur hamnade en bitter kulturmarxist som du i denna blogg? Just get the f**k out of here!
  Mrs Janni är INTE den rätta person som du ska rikta ditt gnäll-hat emot!
  Hoppas CUBE-agenten raderar denna bedrövligt negativa kommentaren – det är verkligen inte ngt en havande kvinna ska behöva läsa.

  (Hm.nu börjar jag förstå stackars “targeted” Bianca, i hennes tidvis infekterade kommentarsfält…)

 • Carmelatte says:

  Woah you two are so beautiful! You actually look so similar x

  http://carmelatte.co/midsummer-wardrobe/

Leave a Reply

Your email address will not be published.