SUMMER DAYS IN SWEDEN

Hej hjärtan! Hektisk dag med blodprov och inte få äta något innan 11.30 (inte my cup of tea eftersom jag vaknar 07.00 och äter ALLTID frukost haha, men behövde ta lite prover man måste när man är preggo). Nu är jag back on track och tänkte slänga oss tillbaka till mina sommardagar i Sverige. Magi. Vi åkte ut till landet på Norra Lagnö och hängde här på bryggan. <3

//Hey loves! Hectic day with blood tests and not being able to eat until 11.30 (not my cup of tea since I wake up at 07.00 and ALWAYS have breakfast haha, but I needed to take some tests that you have to while being pregnant). Now I’m back on track and I thought I would throw us back to my summer days in Sweden. Magical. We went to the country house in Norra Lagnö and hung out here by the water. <3 

Det finns två massiva körsbärsträd som ingen någonsin kommer hinna äta upp så jag tog med mig Livia och plockade en hel del. Dom var så otroligt goda, går inte att jämföra med såna man köper i butiken. Drömmen är att plantera massa frukt och grönsaker här i Marbella, så det är mitt nya lilla mission. :-)

//There’s two massive cherry-trees that no one ever will be able to eat up so I brought Livia and picked a lot of it. They were so yum, you can’t compare them to the ones you buy in a store. The dream is to plant a lot of fruit and veggies here in Marbella, so that’s my new little mission. :-)

Morgondopp i det kalla vattnet. Jag trodde nog att det skulle vara varmare men man vaknade ju verkligen till liv och lillen i magen vaknade också, han sparkade på som en galning när jag gick upp haha! <3

//Morning swim in the cold water. I thought it would be warmer but it really made me wake up and the little one in my belly woke up as well, he was kicking like crazy when I went up haha! <3

Mina favoriter som jag älskar att umgås med. <3 Valter vägrar ha på sig några andra skor och Livia vill alltid ha olika strumpor. Jag saknar dom så otroligt mycket redan.<3

//My favorites that I love to spend time with. <3 Valter refuses to wear any other shoes and Livia always wants to wear different socks. I miss them so much already. <3

Farmor gjorde hemlagad skagenröra som blev en skagen toast. Jag äter ju sällan sånt men nu när jag är gravid äter jag fisk och skaldjur om jag är sugen, och en hemlagad toast skagen från farmor är svårt att säga nej till. ;-) *cravings efter en nu!*

//My grandma made home made skagen that ended up being a toast skagen. I rarely eat things like that but now when I’m pregnant I let myself eat fish and seafood if I feel like it, and a home made toast skagen from my grandma is hard to turn down. ;-) *Craving one now!*

Tänk att Livia börjar bli så stor, jag älskar att gå runt och prata med henne. Hon har så roliga funderingar och historier. Svider lite i hjärtat när jag skriver det här, vill hänga med henne varje dag. Hoppas vi kommer vara bästisar hela livet! <3

//I can’t believe Livia is getting that big, I love to walk around and talk to her. She has so many fun thoughts and stories. It breaks my hears a bit when I write this, I want to hang out with her every day. I hope we will be best friends all our lives! <3

Vi tog båten till en liten ö för lunch, ett ställe som heter Getfoten. Så mysigt att åka från ö till ö när solen skiner, båtlivet är lika med sommar för mig. Svenska skärgården är så speciellt jämfört med alla andra ställen jag varit på i världen, det kommer alltid vara speciellt för mig.

//We took the boat to a little island for lunch, a place called Getfoten. So cozy to go from island to island when the sun is shining, boat life equals summer to me. The Swedish archipelago is so special compared to all the other places I’ve been to in the world, it will always be special to me.

Det var en väldigt blandad meny med thaimat, gambas pilpil, pannkakor och skagen. För mig fick det bli friterad blomkål med ris och sås. Mums! Vill prova laga det hemma!

//It was a very mixed menu with thai food, gambas pil pil, pancakes and skagen. I had fried cauliflower with rice and sauce. Yum! I want to try to make it at home!

En till bild med mina älsklingar bara för att dom är så söta. <3 <3 <3 <3

//Another pic with my loves just because they’re so cute. <3 <3 <3 <3

Världens finaste farmor och syster. Jag är tacksam varje dag över att vi är så tighta i vår familj och att jag får ha kvar alla än. Familj är nummer ett viktigaste saken i mitt liv. <3

//The best grandma and sister. I’m grateful every single day that we’re so close in our family and that I still have everyone. Family is number one most important thing in my life. <3

Kan vi bara kolla på solnedgången sista kvällen? Inte ett filter eller en ändring, den här är rakt från min mobil. Så otroligt vackert var det, jag stod på bryggan och bara gapade.

//Can we just have a look at the sunset the last night? Not a single filter or change, it’s straight from my phone. So incredibly beautiful, I stood there and just had my mouth open.

Tack Sverige för dessa dagar, du visade dig verkligen från din bästa sida. Försöker flörta med mig som aldrig förr! ;-) Nu ska jag njuta av att vara tillbaka i Marbella med min älskade man, Marbella försöker flörta med mig också men att bjuda på 30+ grader blir lite too much haha! PUSS!

//Thanks Sweden for these days, you truly showed yourself from your best side. Trying to flirt with me like never before! ;-) Now I’m gonna enjoy being back in Marbella with my beloved husband, Marbella is trying to flirt with me too but to give me 30+ degrees is a bit too much haha! HUGS!

15 reaktioner på “SUMMER DAYS IN SWEDEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.