NOBIS DINNER

Dinner with my girls at Nobis Hotel. Try their halloumi burger, sweet potato fries and you HAVE to try the chocolate fudge. <3

Hej babes! Här borta håller vi på att svettas bort, haha! Lever för morgonen och kvällarna här just nu, kan inte komma ihåg att det brukar vara såhär varmt. Idag åkte vi ner till Corte Ingles bara för att komma ut på dagen och så vi kunde hänga i lite AC. ;-) Jon letade löparskor så när han kollade det så höll jag på att köpa upp hela barnavdelningen när det kommer till sneakers. Men ärligt talat, hur gulligt är det inte med bebis converse och vans? Vill köpa i varenda färg haha! Anyways, eftersom det är så varmt här så har kameran inte gått varm hehe. Kom på att jag inte tipsat om mitt nya favvoställe i Sthlm, Nobis uteservering. Mums! Jag brukar ju alltid bo där som ni vet men den här gången bodde jag mest hos min syster, men en middag hann jag med. Det var med Mira, Michan och Edita (hon föder nästa vecka och sen kommer hon hit med lilla bebisen!). Så himla mysigt! Vi beställde in massa olika rätter och delade på och jag älskar att äta middag på det sättet. Vi avslutade med den godaste desserten jag ätit (delad första plats med OCCO’s chokladfondant) – chokladfudge. Gå dit och prova den bara om ni är i Sthlm, ni kommer inte bli besvikna. ;-) PUSS <3

//Hey babes! We’re about to sweat away over here, haha! I live for the mornings and nights here right now, I can’t remember it being this warm here. Today we went to Corte Ingles just to get out during the day and so we could hang in the AC. ;-) Jon was looking for running shoes so when he was looking for that I was about to buy the entire kids selection when it comes to sneakers. But seriously, how cute isn’t it with baby converse and vans? I want to buy it in every color, haha! Anyways, since it’s so hot here my camera hasn’t been used hehe. I realized I never told you about my new favorite spot in Sthlm, Nobis outside area. Yum! I usually always stay there as you know but this time I stayed mostly at my sisters place, but I made it there for a dinner. It was with Mira, Michan and Edita (she’s giving birth next week and then she will go here with the little baby!). So cozy! We ordered lots of different dishes and shared and I love to have dinner that way. We finished off with the best dessert I’ve ever had (shared first place with OCCO’s chocolate fondant) – the chocolate fudge. Just go there and try it if you’re in Sthlm, you won’t get disappointing. ;-) HUGS <3

9 reaktioner på “NOBIS DINNER”

 • Netti Starby says:

  Det är verkligen gulligt med små skor och köpte det till mina barn när dom var under 1 år. Mysiga bilder! :-D

 • Frida says:

  Såg ingen fudge på deras meny, menar du tryffeln?
  Ser drömmigt ut!!! :)

 • Anna says:

  Janni din blogg är lite tråkig :( dock älskar man ju dig. Du försöker inte pumpa ut exakt all uppmärksamhet som går pga graviditet som tex Kenza among others. Du är du! Dock känns det som du kanske egentligen vill ”jobba” med något annat och börjat tröttna lite på sociala medier? <3

  • A says:

   Nu tycker inte jag att bloggen är tråkigt, även om jag gärna haft fler inlägg. Men kan det inte i så fall bero på att det är sommar? Janni har pratat rätt mycket om att inte hålla på för mycket med telefonen och skärmtid så hon kanske bara passat på att ta sig lite semester :)

 • Anonymous says:

  Er syskonkärlek avundas jag – sååå fint <3 och det är alltid fina storasyster Michaela som lyckas uttrycka den och hennes beskyddarinstinkt mot dig Janni (även om hon kanske verkar tycka ibland att du är lyckosamt bortskämd lillasyster, med all sådan tur & lycka jmf med henne, kanske)

  Hon måste ju förstå & lyssna på Livia bättre – det barnet har ju uppenbart "känsliga förmågor"…sannolikt från faderns samiska släkt, eller kanske från din egen? Kolla gärna upp och fråga era äldre, de vet nog.

  • Emma says:

   Alltså vad är de där för kommentar, va tyst istället. förstår varför många bloggare måste ta avstånd ibland pga alla nättroll..

 • Mireia says:

  In love with your lilac blazer!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.