PHONE SNAPS

Här kommer lite bilder från mobilen från mina senaste dagar. Lugna har varit melodin och idag har varit allt annat än lugn, man sparar ju alltid allt till sista sekund. Tvätta all tvätt, packa och rensa kyl osv. Sista dagen här imorgon innan vi lämnar Spanien för några veckor! Jag har njutit i skuggan vid poolen, har ju inte solat på evigheter (vill inte riskera pigmentering vilket är lätt att få när man är preggo) så känner mig ganska blek men det är ok för en sommar, haha! ;-)

//Here are some photos from my phone from the last few days. Calm has been the melody and today was everything but calm, you always save everything to the last minute. Do all the laundry, pack and clean out the fridge etc. Last day for us here tomorrow before we leave Spain for a few weeks! I’ve enjoyed some time in the shade by the pool, I haven’t tanned in a long time now (don’t want to risk pigmentation which is easy to get while being pregnant) so I feel pretty pale but it’s ok for one summer, haha! ;-)

 

Minns ni min craving för stuvade makaroner? Alltså satan vad gott det var, haha! Med veggokorv och massa salt och peppar. <3

//Do you remember my craving for “stewed macaronis”? Holy moly it’s good, haha! With veggie sausage and lots of salt and pepper. <3

Vi har provat ett pizzaställe som alla killarna älskade, jag var dock inte alls såld… Jag vill ha mer ost på och mindre tomtatsås eftersom jag inte gillar röd sås (I know, jag är konstig). Jag hade inte beställt igen men alla andra sa att det var bästa pizzan i Marbella so far haha!

//We’ve tried a pizza place that all the guys loved, I wasn’t pleased at all… I want more cheese on mine and less tomato sauce since I don’t like red sauce (I know, I’m weird). I wouldn’t order from there again but everyone else said it was the best pizza in Marbella so far haha!

Vi har gått prommis i bergen i vanlig ordning. Jag älskar kvällarna där, lugnet.

//We’ve been going for walks in the mountains as usual. I love the nights there, the calm.

Carro och Lisa var ju här i helgen och vi var såklart tvugna att ta en gruppbild. ;-) Loulou fick inte följa med den här gången (hon är fortfarande valp) då man tydligen inte ska gå så långt innan hon vuxit på sig lite mer. Men Maxi och Thor var med!

//Carro and Lisa was here this weekend so of course we had to take a group shot. ;-) Loulou didn’t get to join this time (she’s still a puppy) since you’re not supposed to walk that long before growing some more. But Maxi and Thor walked with us!

Mina härliga ladies, tack för några supermysiga dagar! <3 Vi har tagit det lugnt, snackat livet, ätit god mat och njutit. Både Jon och jag älskar att ha gäster hemma då huset känns så tomt när det bara är vi. ;-) Ni är bäst tjejer!

//My lovely ladies, thanks for a few super cozy days! <3 We’ve been taking it easy, talked about life, had good food and just enjoyed. Both Jon and I love to have guests at home since the house feels so empty when it’s just the two of us. ;-) You’re the best ladies!

Vet inte om ni har sett något om den här branden men igår när vi satt hemma så blev ljuset som kom in i huset helt oranget och det var på eftermiddagen, då såg vi ett stort rökmoln lite längre bort. När vi gick promenad på kvällen så hade det blivit värre och vi såg stora helikoptrar åka med vatten fram och tillbaka… Det brinner i Estepona (en bit ifrån oss) och flera hus har fått evakueras, jag lider med dom. <3 Ingen har skadats än så länge så det är tur iallafall! Jag är inte säker på att dom har fått allt under kontroll ännu men det känns som röken har stannat av. Hela balkongen och terassen var fylld med aska imorse och det luktade skogsbrand när jag öppnade dörren, så obehaligt. Skickar all min styrka till alla som kämpar med att släcka branden och håller tummarna för att det är under kontroll snart!

//Don’t know if anyone of you’ve seen anything about the fire but yesterday when we were at home the light that came in to the house turned orange and it was in the afternoon, then we saw a huge cloud of smoke a bit further away. When we went for a walk at night it had gotten worse and we saw big helicopters go with water back and forth… It’s burning in Estepona (a bit further away from us) and several houses have evacuated, I’m suffering with them. <3 No one has gotten hurt so far so that’s lucky! I’m not sure if they have it under control yet but it feels like the smoke is starting to slow down. Our entire balcony and pool was filled with ash this morning and it smelled like fire when I opened the door, so scary. I’m sending all my strength to everyone who’s fighting to put out the fire and fingers crossed it’s under control soon!

Dagens middag som jag åt i min ensamhet, haha! Pumpa jag gjorde i ugnen med kanel (ni måste prova), kale som jag masserat med pesto och citron och sen veggofärs som är så gott att bara steka och krydda. Enkelt och gott! :-) Nu väntar jag på Jon som kommer hem snart, dom åkte ut och fiskade men jag vågade inte pga är så åksjuk dessa dagar så vågade inte riskera haha! PUSS <3

//Today’s dinner that I ate all alone, haha! Butternut squash that I made in the oven with cinnamon (you have to try!), kale that I massaged with pesto and lemon and then veggie mince that is so good to just fry and put spices on. Simple and really tasty! :-) Now I’m waiting for Jon to come home, they went out fishing but I didn’t join them since I get carsick so easily these days so I didn’t want to risk it on a boat haha! HUGS <3

7 reaktioner på “PHONE SNAPS”

 • sofiealfrida says:

  Usch vad hemskt, det påminner en om alla bränder i Sverige förra sommaren. Så fruktansvärt för alla drabbade, hoppas det slutar väl!

 • Thea says:

  Ikke relevant til innlegget, men lurer på hvilken størrelse du har i den blå og den sorte chanel boy? Håper på svar :)

  Ha en strålende uke fine deg <3

 • Mariya says:

  Omg, all that food looks delicious!
  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

 • Anonymous says:

  Missförstånd eller? Kära gravida Janni, Du tänker väl inte åka iväg ända till Lombok när Du är havande i de sista månaderna?! Var hos dina kära syster och övriga släktingar i Sverige och ta det LUGNT istället! Låt Jon & dina far+Benni & Co sköta allt det andra med ert planerade fritidshus m.m.. Du är stark & frisk, men utmana inte ödet när det gäller ert allra första barn…Please <3

 • Sofia says:

  Håller med om Zoom pizza! Pröva Robertos om ni inte gjort det, den har alltid varit kanon när vi köpt 🍕🍕🍕😍

 • Sophie says:

  Ja, vänner är viktigt och härligt när de kan hälsa på 🥰💃
  Branden såg jag också… Fy för den lede. Den var inte liten precis! Pga någon skulle elda/bränna bikupa 🙄

 • Ha en strålende uke fine deg <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.