HAPPY 4TH B-DAY FAVORITE!

A very special day today – my favorite turns 4!! <3

God morgon från hotellsängen i Stockholm! Idag är det ingen vanlig dag, det är nämligen min absoluta favorits födelsedag!!! <3 Jag ringde och sjöng imorse och fick se alla ballonger och några små presenter som den lilla favoriten hade fått imorse. Tänk att hon har funnits i våra liv i 4 år!? Bästa som hänt tillsammans med hennes lillebror och såklart den lilla som ligger och bakas i min mage just nu. :-) Jag kan bara hoppas och önska att han kommer bli lika fantastisk som sina kusiner. Det finns ingen jag har så roligt med som med den här lilla tjejen, det finns ingen som pratar lika mycket som den här lilla tjejen och det finns ingen som jag ser så mycket likheter med som med mig själv. Jon sa imorse “Livia är verkligen en mini-du”, haha! Idag har vi ju ett event på Åhlens city mellan 16-17.30 (hoppas vi ses!) och efter det ska jag åka dit och gosa. Imorgon blir det kalas men jag måste få kramas med födelsedagstjejen idag. TACK Mickis och Jens för att ni har skapat dessa två. <3 PUSS!

//Good morning from the hotel bed in Stockholm! Today’s not a regular day, it’s my absolute favorites birthday!!! <3 I called and sang this morning and I got to see all the balloons and some gifts this little favorite got this morning. Can’t believe she’s been in our lives for 4 years!? The best thing that ever happened together with her little brother and of course the little one that is baking inside my stomach right now. :-) I can just hope and wish that he will be as amazing as his cousins. There’s no one I have as much fun with as with this little girl, there’s no one that talks as much as this little girl and there’s no one I see as many similarities with as with myself. Jon said this morning that “Livia is really a mini you”, haha! Today we’re having an event at Åhlens city between 16-17.30 (hope to see you there!) and after that I will go there and cuddle. Tomorrow is the actual “party” but I have to give the b-day girl a hug today. THANKS Mickis and Jens for creating these two. <3 HUGS!

7 reaktioner på “HAPPY 4TH B-DAY FAVORITE!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.