SURPRISE WEEKEND

Got surprised with a baby shower this weekend! I will show you more photos when I have them. <3
I’m wearing a dress from Asos (here!), Converse shoes (here!)  – adlinks

Hej hjärtan! <3 Vilken helg… Förlåt för radio silence men jag har njutit av varje sekund den här helgen. Jag är så energifylld och glad, mitt må-bra-konto är påfyllt till max! :-) Jag har fått umgås med familj och vänner hela helgen och det är det bästa jag vet. Att jag dessutom blev överraskad med en helt fantastisk baby shower var något jag inte ens kunde drömma om. Jag ska visa er mer bilder senare, nu står lite möten på schemat och sen ska jag ge er en gravidupdate som jag gör varje måndag. :-) PUSS! <3

//Hey loves! <3 What a weekend… Sorry for radio silence but I’ve enjoyed every second this weekend. I’m so filled with energy and happiness, my feel good-account is filled to the max! :-) I’ve gotten to spend time with family and friends all weekend and it’s the best thing I know. That I also got surprised with an amazing baby shower was something I couldn’t even dream of. I will show you more photos later, now I have some meetings on my schedule and then I will give you a pregnancy update like I do every monday. :-) HUGS! <3

7 reaktioner på “SURPRISE WEEKEND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.