EVENTFUL SUNDAY

Hej på er! Här kommer en bild från soffan just nu, vi startar med den haha! Här snackar vi om händelserik helg, eller ja hela veckan kanske. Nu är jag omplåstrad och redo att flyga hem imorgon… Jag fick som ett litet bett för en vecka sedan på min armbåge och i fredags åkte jag faktiskt och kollade upp det eftersom det såg värre ut, Jon hade ett liknande så vi ville kolla vad det var. Dom visste inte riktigt vad det var men bad oss köra “alsolsprit på kompresser” och ha det i några dagar för att torka ut. Imorse när vi vaknade och det var sämre för båda så åkte vi till sjukan igen, jag vill vara extra försiktig nu när jag har en liten bebis i magen. <3

//Hey guys! Here’s a picture from the couch right now, let’s start with that haha! We’re talking about a very eventful weekend, or maybe the entire week. Now I’m bandaged and ready to fly home tomorrow… I got like a bug bite a week ago on my arm and on friday I actually went to check it since it looked worse, Jon had a similar one so we wanted to check what it was. They didn’t really know what it was and told us to use a cleaning solution on a compressor for a few days to dry it out. This morning when we woke up it was even worse for the both of us so we went to the hospital again, I want to be extra careful now when I’m carrying a little baby in my belly. <3

Som tur var var det inte så mycket folk så vi fick komma in i ett rum ganska snabbt. Vi var där två timmar totalt och tiden gick faktiskt sjukt fort, haha! Efter mycket funderande av läkarna så bestämde vi oss för att göra hål på “betten” och ta prover som skickas på test, och sen tog vi även ett snabbt blodprov för att kolla infektion i kroppen. Det såg bra ut som tur var men provsvaren på själva bettet får vi om några dagar. Sorry för info nu men dom tömde mitt sår på var och det var tydligen sjukt mycket där i, jag kollade inte men det gjorde Jon haha! Kändes riktigt skönt efteråt och jag fick ett stort plåster som jag ska byta ikväll så får se hur det ser ut då, håll tummarna för att det ser bättre ut. Riktigt trött på sjukdomar nu och speciellt nu eftersom jag är gravid, jag har blivit riktigt orolig av mig och vet inte när det hände? Måste vara alla hormoner och lilla killen i magen som man vill ska må perfekt eftersom jag i vanliga fall inte är så orolig. Han sparkar på som vanligt och jag har ingen feber eller ont så det ska vara lugnt iallafall. <3

//Luckily there wasn’t that many people so we got a room pretty quickly. We were there for two hours in total and time actually went super fast, haha! After a lot of thinking from the doctors we decided to make a hole on the “bite” and take samples that they will send for a check up, and we also took a blood test to check infections in the body. Luckily that looked good but the test results of the bite we will get in a few days. Sorry for info now but they emptied the bite on “pus” and apparently it was a lot of it in there, I didn’t look but Jon did haha! Felt really good afterwards and I got a big bandage that I will change tonight so we’ll see how it looks, fingers crossed it looks better. I’m pretty tired of sickness now and especially since I’m pregnant, I’ve been so worried and I don’t know when that happened? It must be hormones and the little boy in the belly that I want to feel perfect since I’m usually not the worried kind of person. He’s kicking like normal and I don’t have fever or pain so it should be fine anyhow. <3

Vi bestämde oss för att åka på utlykt, det var vi värda efter allt vi varit med om i veckan haha! Vi åkte ut till Saltis och Holmen Kök och Bar.

//We decided to head out for a little adventure, we felt that we needed it after the week haha! We went to Saltis and Holmen Kök och Bar.

Min fina, underbara man. <3   //My lovely, amazing husband. <3

Vi åt en RIKTIGT smarrig pokébowl med tofu. Alltså hett tips om ni är i krokarna där! Jag har ingen aning om det här stället bara är öppet på sommaren eller året runt, men det var väldigt mysigt. Jag hade aldrig varit där innan men vill absolut åka tillbaka. :-)

//We had a REALLY tasty poke bowl with tofu. Great tip if you’re around! I have no idea if this place is open just during summer or all year, but it was super cozy. I’d never been before but I for sure want to go back. :-)

Det var ett hockeylag som hade “kalas” eller nåt liknande, och alla var riktiga Jon-fans så det fick bli några bilder haha! Söta. <3

//It was a hockey team that was having a party or something similar, and all of them were true Jon fans so he had to take some photos haha! Cute. <3

Efter det åkte vi tillbaka hem till mamma där vi bor nu för att kolla F1-racet! Vi fick inte in det på tvn så vi fick kolla på datorn. ;-) Vår favorit Charles Leclerc vann sitt första race!!!! SÅ kul!

//After that we went back to my mom where we’re staying now to watch the F1-race! We couldn’t get it to work on the tv so we watched it on the computer. ;-) Our favorite Charles Leclerc won his first race!!!! SO fun!

Nu blir det svenska pannkakor, med glass och bär. Satan så gott! Nu hoppas vi att det vänder för oss och att resan hem går bra och att såren försvinner i raketfart. :-)) Nu började det precis regna utanför också, myskväll coming up. Hoppas ni haft en lite bättre helg än vad vi har haft. ;-) Massa kärlek! <3

//Now we’re gonna have Swedish pancakes, with ice cream and berries. Holy moly so good!! Let’s hope it’s turning around for us now and that our travel back home tomorrow goes smooth and that our bites will disappear in record speed. :-)) It just started raining outside too, cozy night coming up. Hope you’ve had a better weekend than we have. ;-) Lots of love! <3

9 reaktioner på “EVENTFUL SUNDAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.