MINI FLOWERS

Tiger Mist dress/ Gina Tricot jacket (here!)/ Valentino bag (here!)/ Yeezy shoes  – adlinks

God morgon babes och hej lördag! <3 Hoppas ni mår strålande, för det gör jag. Lillkillen växer varje dag som går och magen i samma takt (äntligen!), från sidan ser jag helt plötsligt supergravid ut haha! När jag går förbi spegeln så får jag en chock och undrar vem som går förbi. ;-) Så galet mysigt, trodde aldrig jag skulle tycka att magen var så mysig. Jon pussar på den varje dag flera gånger om dagen också. Det här var min outfit igår när vi gick och handlade massa mat så vi kunde laga massor. Jag kommer ju vara hemma själv from imorgonkväll också så Jon hjälpte till att göra och bära storshopping. ;-) Jag körde på en skön, tight klänning med sneakers och min favvo-kofta. Om ni undrar varför jag håller på magen på varenda bild är det för att han sparkade som en galning och för att jag typ inte tagit en enda “magbild”, haha! Nu vill jag gå till stranden och ta ett dopp, ska försöka övertala min fina man också… PUSS <3

//Good morning babes and hi saturday! <3 Hope you’re feeling great, because I do. The little guy is growing every single day and the belly too in the same speed (finally!), from the side I look super pregnant all of a sudden haha! When I walk by a mirror I get shocked and wonder who’s walking by. ;-) So cozy and I never thought I would think the belly was so cozy. Jon is kissing it every single day several times. This was my look yesterday when we walked to the store to do a big grocery shopping so we could cook a lot. I will be home alone from tomorrow night too so Jon helped me do and carry the big shopping. ;-) I went for a comfy, tight dress with sneakers and my fave cardigan. If you’re wondering why I’m having my hand on my belly in every pic it’s because he was kicking like crazy and because I haven’t taken a single “belly pic” almost, haha! Now I want to head to the beach for a swim, I will try to convince my lovely husband to join… HUGS <3 

16 reaktioner på “MINI FLOWERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.