ALONE TIME

Just waved Jon off, he’s going to Indonesia for 2 weeks. :-(

Hej hjärtan! Vi har haft en mysig söndag som nu vände och blev tråkig, haha! Jon åkte nyss och ska till Indonesien, han kommer vara borta i 2 veckor och jag är SÅ avis. Först ska dom till Bali i några dagar och efter det Lombok för att träffa arkitekt och kolla tomten för husbygget. Hade inte bangat en resa dit just nu men med lillen i magen så kändes det inte riktigt läge att åka. ;-) Jon och jag har haft det så mysigt här i Monaco så nu kommer det bli extra tomt när han har åkt. Jag ska försöka njuta av alone time även om det inte är favoriten. Planerar att hänga massor med Allegra och sen kommer min syster hit i några dagar! Det blir mysigt och Monaco är underbart just nu, fortfarande sommarvärme och bara en härlig vibe. Nu ska jag ner till affären och köpa glass, det får bli en peanut butter crunch som jag ska götta mig med ikväll framför en film. Hörs imorgon hjärtan, massa kärlek! <3

//Hey loves! We’ve had such a cozy sunday that now turned around and got boring, haha! Jon just left and he’s going to Indonesia and will be away for 2 weeks and I’m SO jealous. First they’re going to Bali for a few days and then Lombok to meet the architect and check out the plot for the house build. I wouldn’t say no to a trip there right now but with the little one in the belly it’s not really the time to go. ;-) Jon and I have had the coziest days here in Monaco so now it’s gonna be extra empty when he left. I will try to enjoy alone time even if it’s not my favorite. I’m planning to hang with Allegra a lot and then my sister will come visit for a few days! It will be cozy and Monaco is amazing right now, still summer weather and just a great vibe. Now I’m heading down to the store to get some ice cream, I’m gonna get one peanut butter crunch that I will enjoy tonight in front of a movie. Talk tomorrow loves, lots of love! <3

16 reaktioner på “ALONE TIME”

 • Hyyperlic says:

  Enjoy your cozy evening at home!

 • You're so blessed says:

  Nyttigt med “alone-time” ibland, så man tillåts reflektera över sin tillvaro. Speciellt när man som Du har något så fint & vackert att se fram emot som en liten baby-boy <3

 • Malin says:

  Om att flyga när man är gravid. Jag är gravid i v. 22 (21+5) och har en inplanerad flygresa till USA, New York i November när jag är i v. 31, går in i v. 32 under själva vistelsen. En resa som mina svärföräldrar bjuder på, för att fira 50år födelsedag. Jag är kluven. Jag vill så gärna följa med, men tänker hur är det att flyga i v. 31-32 och direktflyg på 8h. Hur tycker du det känns när du flyger, något speciellt du tänker på? Kan du inte ge lite tips och åsikter i bloggen eller i podden, hade uppskattat.

  Tack för en superhärlig blogg. Så kul att läsa.

  • Emma says:

   Kan kort bara säga att jag flög i vecka 25 och det var tufft. Stödstrumpor och upp å gå varannan timme är ett måste, och dricka väldigt mycket. Hemförsäkringen täcker inte dig efter v28 så du måste i så fall köpa till en försäkring. Och jo förresten, fick massor av frågor i passkontrollen i USA eftersom jag var gravid (bla om försäkring och varför jag åkt dit när jag var gravid). Lycka till med bebis så småningom 🥰

   • Malin says:

    Tusen Tack för svar! Försäkring har jag koll på och flygbolaget har godkänt flygningen och jag har inte
    haft några komplikationer under hela min gågna graviditet.

  • Anonymous says:

   Hade aldrig riskerat min egen och barnets hälsa genom att flyga så sent och långt. I bästa fall blir det en jobbig och sjukt obekväm resa, i värsta fall……. Don’t do it, det är inte värt det.

  • Anonymous says:

   Jag jobbar i resebranschen och har flugit kors och tvärs under båda graviditeterna. Sista gången flög jag väldigt sent in i graviditet och inget bekymmer.
   Kanske bara är lite bökigt att komma i och ur flygstolen men annars inget. Stå upp mycket, stödstrumpor och gå lite i gången när tillfälle ges.

   • Malin says:

    Vad skönt att höra från någon som verkligen har flugit under sin graviditet, får höra så mycket om gör det inte, gör det inte, du är självisk. Har försäkring och flygbolagets godkännande, samt barnmorskan såklart. Tack för tipsen! Tusen tack för svar! Ha en fortsatt härlig höst!

    • C says:

     Hej! Jag bodde på Bali i 4 år och även under större delen av min graviditet. Flög hem till Sverige för att föda i v 32 som var flygbolagets gräns. Kan säga att jag helst inte skulle göra om den långa resan på totalt 17 h, det var jobbigt pga man är otymplig och det är inte superbekvämt men med en okomplicerad graviditet skulle jag nog ändå inte tveka på att flyga till New york. Flög flera ggr under min graviditet utan problem. Om du åker så ha stödstrumpor, en extra kudde (hjälpte sååå mycket och skönt för typ ländryggen) och försök gå upp och gå under resan. Lycka till! Och Lycka till till dig Janni! Kraaam

  • janni says:

   Jag skulle säga att om du har en graviditet utan komplikationer och OK från barnmorska så är det inga problem! :-) Jag kände dock inte att jag ville flyga så långt så sent i graviditeten, speciellt inte hela vägen till Indonesien. Jag är ju i v 31 nu och skulle isåfall flyga tillbaka i början på v 33, och det kändes lite sent för mig. Alla gör som dom själva vill däremot! :D KRAM!

 • Ls says:

  Ett tips är att gå på vattengympa för preggos :) äger rum på Piscine saint Charles (ovanför Nike butiken). Jätte mysigt och man träffar andra gravida som man förmodligen har en del gemensamt med ;)

  • janni says:

   I’m allowed but I don’t feel like traveling 20+ hours when I’m this far along. :-) Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.