SIMPLE FALAFEL BOWL

Quick dinner – falafel, farro rice, feta cheese, mango, coriander and spicy mayo. <3

God morgon hjärtan! Här kommer en enkel maträtt som lite inspiration, det var min middag igår. :-) Som en poke-bowl fast lite annorlunda, haha! Är man lat och inte orkar stå i köket länge så är det här perfekt, speciellt om man har färdigkokt ris i kylen som jag hade. Det som saknades var avokado men hittade inga mogna igår så det fick bli utan, men lägg till det om ni lagar detta. Jag stekte falafel, tog riset och toppade med fetaost (ost är en craving jag har nu under graviditeten!), skär upp mango eller lägg fram fryst en stund innan och hacka lite koriander. MUMMA ihop med chili-mayo. Hett tips! Nu ska jag faktiskt köra ett träningspass med vikter, jag har bara kört pilates senaste tiden och känner mig sugen på att köra ett benpass med vikter. Wish me luck! Puss och kärlek <3

//Good morning loves! Here’s a simple dish for some inspiration, it was my dinner last night. :-) Like a poke bowl but different, haha! If you’re lazy and don’t want to spend a lot of time in the kitchen this is perfect, especially if you have rice ready in the fridge like I did. The only thing missing was avocado but I couldn’t find any ripe ones yesterday so I had to be without it, but add that if you make this. I fried falafel, added rice and topped it with feta cheese (cheese is a craving I have during pregnancy!), cut some mango or take out frozen mango a while before eating and chop up some coriander. YUM together with chili mayo. Great tip! Now I’m actually gonna do a workout with weights, I’ve only done pilates lately and I feel like doing a leg workout with weights. Wish me luck! Kisses and love <3

17 reaktioner på “SIMPLE FALAFEL BOWL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.