Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:08 | September 13, 2019

HOME SWEET HOME

One of the reasons I love living here. <3

Hej babes! FREDAG, wohoo! Min fredag kommer se ut som resten av veckan, så ingen skillnad annat än middagen som jag tänkte lägga lite extra krut på ikväll. ;-) Jag är ju i Monaco all alone den här veckan, har fått massor gjort men börjar bli lite uttråkad nu. Som tur är kommer min syster hit på måndag, längtar! Jag har startat mina dagar med promenader, och det här är en av anledningarna till varför jag älskar att bo här. Det här tar mig 7 minuter att gå till och att få starta dagen såhär tror jag gör en lite extra lycklig. Iallafall mig. :-) Jag är så glad och tacksam över att jag fortfarande orkar gå mina promenader trots att jag är ganska så gravid just nu, hoppas jag kan hålla i det hela vägen. Just nu känns det så iallafall, det får mig att må så bra. Nu tänkte jag faktiskt packa en liten väska och gå till stranden och läsa en bok, jag har fått så mycket jobb gjort i veckan så jag känner att jag är värd det. ;-) Kanske blir ett dopp i vattnet också! Puss <3

//Hey babes! FRIDAY, wohoo! My friday will look like the rest of the week, not a huge difference except dinner that I’m planning to put some more effort in tonight. ;-) I’m in Monaco all alone this week, and I’ve gotten a lot done but I’m starting to get a bit bored now. Luckily my sister will arrive on monday, can’t wait! I’ve started my days with walks, and this is one of the reasons I love living here. This takes me 7 minutes to walk to and to start your day with this will make you a bit happier I think. At least I get happier. :-) I’m so happy and thankful that I can still go for my walks even though I’m actually pretty pregnant now, hopefully I can keep up with it all the way. Right now it feels like I will at least, it makes me feel so good. Now I’m planning to pack a little bag and go to the beach to read a book, I’ve gotten a lot of work done this week so I feel that I’m worth it. ;-) Might go for a swim too! Hugs <3


6 kommentarer6 kommentarer om “HOME SWEET HOME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Njut av dagen Janni! Kram

  Reply
 • Hejsan**** I can Understand How You Love the place so Much ..Nice surroundings and well looked after As people care and respect the place .. Ha Super Kul Helg Janni HalsaJon Ocksa!! Kramar Tc uk xxx

  Reply
 • Hur gör ni med bebis-saker/inredning? ♥️ Kommer ni skaffa dubbel uppsättning så ni har spjälsäng/skötbord/osv osv osv i både Monaco och marbella?

  Reply
 • Jätte fina bilder! 😍
  Och sååå kul att du bloggar mer igen :) även om du var värd semestern.

  Reply
 • Hi Dear Janni, are gonna do youtube vlogs any soon ? Or you just take a break and enjoy the rest of your preagnant weeks ? :))
  Hugs from Chicago.

  Reply
 • The lighting in these shots is so pretty!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply