BABY SHOWER + PREGNANCY WEEK 31!

From our Stockholm trip – event, photoshoot and Baby Shower (<3) and also a pregnancy update! :-)

Äntligen dags för en ny video! Wohoo! Det var typ 4 veckor sedan jag postade en video sist, jag var i ett sånt bra flow men sen filmade jag dåligt i Stockholm, vi blev sjuka, Grekland blev inställt och då tappade jag filmandet haha! Nu är jag tillbaka iallafall. :-) Borde verkligen försöka hitta någon som kan hjälpa mig redigera vloggar, jag antar att jag inte kommer ha tid att redigera när lillen är här men jag vet samtidigt inte hur mycket jag kommer orka filma när han har kommit heller. Jag är för mycket kontroll-freak dock för att låta någon annan redigera tror jag… Jag ska försöka vlogga minst 1 gång i veckan nu iallafall, kul att ha kvar den här tiden innan bebis på film. <3 Jag filmade lite i Sthlm när vi hade eventet, vår plåtning och sen även lite från min baby shower! Saknar alla ladies när jag ser dom klippen… Jag ger er också en riktig graviduppdatering, och visar upp magen! Nu jäklar händer det! Hoppas ni gillar videon, PUSS <3

//Finally time for a new video! Wohoo! It was like 4 weeks ago since I posted a video last time, I was in such a good flow but then I didn’t film that much in Stockholm, we got sick, Greece got cancelled and then I just lost it haha! Now I’m back anyhow. :-) I should really find someone that can help me edit my vlogs, I guess I won’t have the time when the little one is here but at the same time I don’t know how much energy I will have to film when he’s here. I think I’m too much of a control freak though to let someone else edit… I will try to vlog at least once a week now anyhow, fun to have this time before baby on video. <3 I filmed some in Sthlm when we had the event, our photoshoot and also some from my baby shower! I miss all the ladies when I see these clips… I also give you a pregnancy update, and belly update! It’s really happening now! Hope you like the video, HUGS <3

10 reaktioner på “BABY SHOWER + PREGNANCY WEEK 31!”

 • Bella says:

  Hejhej!
  En fråga, vart var det du gjorde pedikyr i Stockholm förut? :)

 • Heléne says:

  Hi Janni :)
  I have some questions regarding your pregnancy, maybe you’ll find them interesting for your next status update:
  – Do you have a birth plan? Are you planning to give birth in a natural way or C section?
  – Name ideas? You don’t have to tell us the favs, just some hints what you like or trends you find cool (or if you previously had a name on your mind but not anymore – could you share these?)
  – Fears: are you afraid of giving birth of having a newborn at home? Are you afraid from the huge pain that comes with breastfeeding etc..?
  – Do you have future plans? First family vacay or how many kids do you plan to have now?

  Cheers
  Heléna

 • Michelle says:

  Kan inte Benjamin hjälpa till o redigera dina videos? :D

 • A says:

  Jätte bra video!
  Har en graviditetsrelaterad fråga. Det är många influencers som delat med sig av sin förlossning; är det något ni planerar att göra?
  Tänker att det är, för mig, en väldigt privat stund men vore intressant att höra hur du och Jon resonerar.

  • janni says:

   Hej fina! Nee, det känns alldeles för privat för mig och jag vill inte behöva tänka på en kamera när jag har ont och ska föda. ;-) Kram!

 • Anna says:

  Älskade denna vloggen! Så härlig och man kände verkligen lyckan du har i kroppen. Känner ju dig inte i verkligheten, men kunde inte låta bli att le hela videon. Härligt att se den personliga sidan av dig.

  Hoppas allt går superbra för er! Kul att fortsätta följa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.