PASTA FAIL

Our cozy pasta dinner by the fountain last night… Until I realized I ordered a pasta with red sauce, haha!

God morgon! Vi vaknade tidigt imorse i vanligt ordning, och idag är det grått väder! Är det inte typiskt? Mickis kommer hit i tre dagar och hennes andra heldag är molnig… Det kanske spricker upp och det gör faktiskt inte så mycket för oss! :-) Anyways, nu ska ni få höra en rolig story från igår. Vi gick ut för att äta en mysig middag, jag hade sett det här stället som heter typ “Pasta planet” och som ligger precis vid en fontän. Så mysigt ställe och vibe! Vi satte oss där, jag beställde en gnocchi med pesto (äter jag pasta blir det alltid med pesto) men det stod även med tomat. Jag tänkte att det var en konstig kombo men samtidigt gott med lite tomat. När jag såg våra tallrikar komma in så kände jag bara oh no… Om ni har följt mig länge så vet ni att röd sås är typ det jag inte äter/gillar när det kommer till mat, haha! Jag hade alltså beställt en gnocci med tomatpesto, även om det stod annorlunda på menyn. Jag fick i mig litegrann iallafall eftersom jag aldrig vill lämna mat i princip, och njöt inte för 5 öre. ;-) Det var mysigt iallafall och vi fick oss ett gott skratt, vem lyckas beställa så fel? Tydligen jag. Ha en fin dag babes, PUSS <3

//Good morning! We woke up early as usual, and today it’s grey weather! Isn’t that typical? Mickis is here for three day and her second full day is cloudy… It might clear up and to be honest it doesn’t matter too much for us! :-) Anyways, now I’m gonna tell you a funny story from last night. We went out to have a cozy dinner, and I’d seen this place called “Pasta planet” that is located right by a fountain. Such a cozy place and vibe! We sat down, I ordered a gnocchi with pesto (if I eat pasta it’s always with pesto) but it also said with tomato. I thought it was a weird combo but at the same time nice with some tomato. When I saw our plates coming in I just felt oh no… If you’ve been following me for a while you know that red sauce is like the only thing I don’t eat/like when it comes to food, haha! I ordered a gnocchi with tomato pesto, even if it said something different on the menu. I ate some of it since I never really want to leave food, and didn’t enjoy it at all. ;-) It was cozy anyways and we got a good laugh, who can order that wrong? Apparently I can. Have a great day babes, HUGS <3

8 reaktioner på “PASTA FAIL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.