Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:56 | September 20, 2019

EOLA MONACO

A new place in Monaco – Eola! Healhty, beautiful and my kind of food. :-)

God morgon babes och hej fredag! Vart tog den här veckan vägen?? Haha! Jon kommer hem på söndag så jag är glad för det, jag längtar så j*kla mycket efter honom nu. Som tur var fick jag ju in lite syster-tid när han var borta, det var ju över 4 år sedan bara vi två fick umgås så det var verkligen på tiden. ;-) Vi hittade ett nytt ställe här i Monaco som ligger 4 minuters promenad hemifrån oss, och OMG. Ett sånt här ställe har varit saknat av mig här! Vi åt poké bowls (jag med tofu, Mickis med lax), en juice som heter “Better than botox” (haha, älskar namnet!) och sen avslutade vi lunchen med en kaffe och jag åt en macka med jordnötssmör, honung och fikon. Mums! När vi beställde kaffe så blev vi överraskade med dessa, tydligen visste dom som jobbade där vilka vi var så vi fick våra namn och C’est Normal på kaffet haha! Sånt älskar man ju. :-) Jag vloggade den här dagen som ni ser på sista bilden så ni får se mer på söndag. Det här kommer lätt bli mitt nya stammishak, och om ni åker hit måste ni gå dit om ni vill äta något nyttigt! PUSS <3

//Good morning babes and hello friday! Where did this week go?? Haha! Jon will come back home on monday so I’m happy about that, I miss him so freaking much now. Luckily I got some sister time when he was gone, it was over 4 years ago since just the two of us hung out so it was really about time. ;-) We found a new place here in Monaco which is located like 4 minutes from where we live, and OMG. I’ve missed a place like this here! We had poké bowls (I had tofu, Mickis had salmon), a juice called “Better than botox” (haha, love the name!) and then we finished off lunch with coffee and I had a toast with peanut butter, honey and figs. Yum! When we ordered coffee we got surprised with these, apparently the people working there knew who we were so we got our names and C’est Normal on the coffee, haha! You just gotta love that. :-) I vlogged that day as you can see on the last picture so you’ll see more on sunday. This will for sure be my new fave spot and if you go here you have to try it if you want something healthy! HUGS <3


12 kommentarer12 kommentarer om “EOLA MONACO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var kommer tröjan ifrån? Fantastisk! 😍

  Reply
 • Från Storets! :-)

  Reply
 • Mmmm vad gott det ser ut!!

  Reply
 • Vilket objektiv använder du till din Fujiifilm? Har du något favorit / något bra för porträtt?

  Reply
 • Just nu ett zoomobjektiv så jag slipper byta när jag filmar/fotar. :-) 16-35 tror jag! Xx

  Reply
 • Vart kommer den fina tröjan ifrån? Letat ÖVERALLT efter den .

  Reply
 • Storets! :D

  Reply
 • Mmmmh, that looks amazing! <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com

  Reply
 • Jättefin tröja! 😍 var kommer den fina tröjan ifrån? 😘

  Reply
 • Hejsan Janni! Ursnygga bilder verkligen, vilken härlig lunch det såg ut att vara! :D Saknar såna där bra och nyttiga ställen i min lilla hemstad.
  Jo, det är så att jag är i objektivdjungeln just nu ( letar efter objektiv till min Canon Ef-fattning) och jag funderar på om du har någon grym idé på Canon-objektiv för all round-fotografering? Just nu har jag en 50 mm men alltså nej nej nej, det går verkligen inte att fota typ mat och sånt! Jag måste alltid stå minst 3-4 m ifrån objektet för att överhuvudtaget få det jag ska fota i bild haha

  Ha en härlig helg nu!

  Reply
 • Tack fina! <3 Jag har aldrig haft Canon så har ingen koll på objektiv... Men en all round som är bra skulle jag säga är typ 24-28! Xx

  Reply
 • Janni, Where is your sweater from? It’s cute as hell☺️

  Reply