SISTER TIME IN MONACO

A vlog from one of our days here in Monaco. <3

God morgon söndag och god morgon morgon till er! Idag kommer Jon hem, wohoo!! Några timmar kvar bara, och jag längtar massor. Oj vad jag ska mysa med honom ikväll. <3 Söndag betyder ny vlogg – och idag är det en vlogg från i veckan när min älskade syster var här och hälsade på. Vi strosade på stan, åt god mat, hade spa-time och gjorde sånt man gör helt enkelt. Hoppas ni gillar vloggen! :-) Har ni några önskningar på videos så får ni gärna säga till, annars blir det vloggar. Det tycker jag är roligast att kolla på men det är alltid kul med lite nya idéer och om det är något ni vill se! Nu ska jag köra pilates, det hänger regn i luften här idag så jag skippar promenad… PUSS <3

//Good morning sunday and good morning to you! Today Jon is coming home, wohoo!! Only a few hours left, and I can’t wait. Wow I will cuddle him tonight. <3 Sunday means new vlog – and today it’s a vlog from this week when my lovely sister was here visited. We strolled around town, had good food, spa time and did things you do. Hope you like the vlog! :-) Do you have any wishes for specific videos please let me know, other wise I make vlogs. I think that’s the most fun to watch but it’s always nice with some new ideas and if there’s something you want to see! Now I’m gonna do pilates, it feels like it’s gonna rain any minute now so I’m skipping my walk… HUGS <3

19 reaktioner på “SISTER TIME IN MONACO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.