NEW C’EST NORMAL DROP!

Promotion for my own brand C’est Normal!

Some of the pieces we’re dropping today! Bikinis, swimsuits, my favorite pants, hoodies, t-shirts, dresses and more!
9pm CET HERE!

Hej babes! Idag släpper vi ÄNTLIGEN lite nya plagg på C’est Normal! Vissa plagg har vi filat på i ett års tid, bikinis tex och “Gala Pants” som har blivit så perfekta nu. Planen var att släppa detta för några månader sedan, men vi är perfektionister och ville vänta tills allt kändes perfekt haha! Som ni vet har miljön alltid varit en viktig del för oss i bolaget och nu har vi gått ännu djupare in i det. Våra badkläder är gjorda av återvunnen plast från havet och våra t-shirts och hoodies är tillverkade i “leftover fabric” vilket betyder tyger som var över på fabriken. Vi valde våra färger och utefter det skapade vi alla plagg, alltså behövde vi inte tillverka nytt tyg och frakt från leverantör till fabrik försvann. Nu kanske jag nördar ner mig lite mycket men detta är en så viktig del för oss! En till grej – våra nya shipping bags är gjorda av sten… ;-) Plaggen släpps på hemsidan ikväll klockan 21.00, nu har vi beställt in en hel del så förhoppningsvis finns det till alla som vill ha! PUSS, hoppas ni är lika peppade som vi är! <3

//Hey babes! Today we’re FINALLY releasing some new stuff at C’est Normal! Some of the pieces we’ve been working on for a year, bikinis for example and also “Gala Pants” that now are perfect. The plan was to release this a few months ago, but since we’re perfectionists we wanted to wait until it all felt perfect haha! As you now the environment have always been an important topic for us in the company and now we’ve gone even deeper in to it. All our swimwear is made out of recycled plastic from the sea and our t-shirts and hoodies and made with “leftover fabric” which means fabrics from the factory. We picked out the colors we wanted and then created the pieces, so we didn’t need to produce new fabric and shipping from fabric producer to factory gets cut out. Now I might dig too deep in to this but it’s such an important topic for us! One more thing – our new shipping bags are made out of stone… ;-) The pieces will be released at 9pm CET, now we’ve ordered a lot so hopefully there’s enough for everyone! HUGS, hope you’re as excited as we are! <3

29 reaktioner på “NEW C’EST NORMAL DROP!”

 • Sigrid says:

  Jättebra att ni har ett hållbarhetstänk i era produkter! Dock tycker jag det är dubbelmoral av dig att skriva att ni bryr er mycket om miljön när både du och Jon flyger nåt o-t-e-r-o-l-i-g-t mycket och en stor del av ditt influencer-skap går ut på att göra reklam för lågprisvarumärken och uppmana till konsumtion (“15 % rabatt om du anger Janni 15!”). Självklart är ingen perfekt på alla områden och jag förmodar t.ex. att en av anledningarna till att du äter vegetariskt/veganskt är på grund av miljön, men jag saknar verkligen ett övergripande miljötänk i dina kanaler. För mig faller ditt argument om hållbarhetsfokuset i “C’est Normal” helt platt i det här sammanhanget, då det i kombination med ditt övriga flöde i sociala medier mest får det att framstå som någonting ni valt att fokusera på pga. att det säljer. Det känns inte autentiskt.

  • Jenny says:

   Håller med till 100%

  • A says:

   Håller inte med. Tycker de flyger mindre nu än tidigare och tycker det är väldigt positivt att de väljer att i sitt företag använda återvunnet material. Att en så stor influencer som Janni gör det kommer göra att fler får upp ögonen för att man kan tillverka kläder på detta vis och därmed påverka fler företag. Konsumentmakten är en stark kraft.

   Sen håller jag med om att vi lever i en konsumtionsbaserat samhälle där influencers är en del av det samhället så klart. Men tycker man ska försöka se det positiva i att någon gör positiva saker för miljön.

  • janni says:

   Hej Sigrid! Jag har dragit ner på mitt flygande med 90% skulle jag säga, jag har aldrig rest så lite som jag gjort senaste året (eller mer) och när jag väl rest så är det för jobb alt för att träffa familj (det svåra med att bo i ett annat land). Jag äter veganskt/vego på grund av miljön och alla mina kläder jag inte använder säljer jag och skänker pengarna. Jag hade bara önskat att kommentarer som din inte kom in för det gör att folk med mycket följare inte vågar röra ämnet, jag vet så många som bryr sig men som inte vågar prata om det pga att dom inte är “perfekta”. Men vem är perfekt? Ingen. För oss att starta ett helt nytt brand med mycket fokus på miljön känns självklart, vi gör det inte för att sälja mer (då det kostar otroligt mycket mer att göra det miljövänligt…) utan för att vi faktiskt bryr oss. Hoppas du kan ändra uppfattning och försöka tänka annorlunda och positivt! Kram <3

   • Claud says:

    It‘s easy to cut down flying for 90% when you were flying for couple of years non stop and have already seen most of the world. ;) so this argument is not so persuasive.

    Anyway, the idea you have with your clothes company is good, congratz. :-)

   • Frida says:

    En flygresa till Bali motsvarar 3 års köttätande.

    Tror du på allvar att det spelar någon roll för miljön om du äter veganskt? I första hand, sluta flyg. SEN kan du äta veganskt. Mängden minskad CO2 av att äta veganskt är en droppe i havet jämfört med utsläppen från dina flygresor. Köp en ny bil i månaden, ha inte semesterhus på 3 kontinenter och flyg inte varje månad. Sen kan du nog börja motivera ditt val äta veganskt. :)

    • janni says:

     Ja men då kanske jag ska skita i allt och bara fortsätta leva som jag gör utan att tänka på miljön. Tycker du att det är bättre? Att jag med stora kanaler inte pratar om det överhuvudtaget och bara duckar problemet. På så sätt kan jag ju inte få skit av nån, eller hur? Eftersom jag då inte pratar om att jag bryr mig, fast jag faktiskt gör det. Kanske ska börja äta kött också eftersom det inte spelar någon roll om jag äter veganskt och samtidigt flyger? Det är kommentarer som din som gör att folk inte vågar prata om miljön eller ens röra vid ämnet, antingen ska man vara perfekt eller inte göra något alls. Helt fel enligt mig, det är väl MYCKET bättre att vi pratar om det, försöker inspirera varandra till bättre sätt att leva på och lär varandra på ett peppande sätt? Blir faktiskt riktigt irriterad när jag läser din kommentar, det skrämmer bort folk från att prata om det. Inte okej!

     • Anonymous says:

      Konstig syn på grejen Janni. Ni har tagit ett super bra beslut vad gäller ditt varumärke att jobba med hållbara alternativ. Och det är ju superbra att ni snackar om det.

      Dock så får du ju räkna med att det faller lite platt när ni flyger som ni gör (även om du dragit ner det med 90%).

      Förstår ju att dessa frågor är jobbiga för er då hela er affärside bygger på att ni upplever olika platser. Men att säga följande ” Det är kommentarer som din som gör att folk inte vågar prata om miljön eller ens röra vid ämnet” kommer ju inte att hjälpa att världen blir mer hållbar. Självklart måste de som belastar miljön på ett negativt sätt vara beredda på att få negativ respons och kunna ta den responsen. Likväl att du får cred för de bra valen ni gör för ditt varumärke.
      Din kommentar är för mig super tydlig på att du mår lite dåligt över att du inte kan leva på ett hållbart sätt fullt ut.

      Men jobba på med hållbarheten i varumärket. Ju fler som snackar kring det och ju mer som ställer krav mot leverantören desto snabbare går det mot ett hållbart samhälle.
      (Och flyg så lite som det bara går ;))

 • Sofiealfrida says:

  Wiiie vad kul att se allt nytt!! Ska genast in och kolla!

 • Ella says:

  Vart är den vita basic t-shirten ifrån som du har på dig på bilen med Michaela? Letar sååå efter den perfekta basic t-shirten😍😍 + älskar dom oranga byxorna sååå snygga😍

 • Hanna says:

  Hej!!

  Hur är byxorna och bikinin i storlek? Vad bär du?
  Så snyggt!!❤️

 • Alexandra says:

  Håller med Janni till 100% – Sigrid kan slänga sig i väggen och istället klaga på – exempelvis – USA:s arme som släpper ut 1000% ggr mer föroreningar än Jannis lilla lilla lilla lilla lilla lilla lilla…ynka skvätt. Just saying.

 • Wow, you look absolutely stunning. <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com

 • Mariya says:

  Love the fact that you’ve used recycled plastic!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

 • molly says:

  Dessutom tycker jag att Janni är en av de influensers som gör minst samarbeten med ex nakd, nelly osv. Vissa gör det var tredje vecka liksom; bara för att få lite kläder så de kan dela på instagramstories och så ser man aldrig de där plaggen igen. Det är absolut inte fel att starta ett företag som trots allt vill göra sån liten inverkan på miljön som möjligt! Skulle de inte få göra det då, för att de inte lever helt enligt boken? De gör så gott de kan och man kan inte förvänta sig att alla ska göra allt perfekt, bara för att man har följare på sociala medier.

  Nej, det är toppen att ni vill ha ett företag som vill ha sån liten inverkan på miljön som det bara går. Om alla tänkte så hade det ju blivit bättre! :)

 • Bella says:

  Hallå hur fräckt med shipping bags av sten????
  Älskar hållbar-tänket ♻️ det är de nya nu🙌🏻

  • Sara says:

   Sten är inte en förnybar naturresurs. Det här är inget annat än green-washing. Sett till CO2 utsläpp så är det katastrofalt. Det mest hållbara är att inte uppmana till konsumtion överhuvudtaget?

  • janni says:

   Jaa dom är så grymma! :D

 • Sanna says:

  Hej, älskar bikinin och baddräkten! En liten fundering bara, är det uttagbara inlägg på bikinitoppen/baddräkten? :)

 • Silja says:

  Nya stycken up?🙏🏻❤️

 • Oliven says:

  Asså nu kan jag inte låta bli att säga något .. men fy vad folk är bittra och ska peka finger! Det är första gången jag läser Jannis blogg. Eftersom det är mänskligt att göra fel, så måste ni vara intill ni gudar av något slag som alltid gör rätt val och aldrig gör fel 😱
  Hon gör säkert mer än vad ni sur puppor bidrar med för en livstid och allt ni gör är att gnälla. Var positiva, uppmuntra och beröm?? Alla måste vi börja någonstans och imed att ni är de med pekpinne så kanske ni kan lämna lite länkar till era bloggar så att vi andra (de mänskliga) kan få se era gudomliga levnadssätt? ☺️Ps Janni, svenska avundsjukan kommer inte från inget 😄😉

 • Kiddo says:

  Hej Janni!
  Vart hittar man den rosa lång hooden, suuuper snygg😍! Älskar ert miljötänk och skit i allas dumma kommentarer, alla gör så gott man kan( om man brurs sig om miljön alls vill säga) men vi som gör försöker så mkt man bara kan och man e bara människa♥️ Bra jobbat! Cheers zandy! Men

 • allpcworld says:

  Method 5: Recover WinRAR Password with RAR Password Cracker Software … A practical method is to try to crack WinRAR passwords

Leave a Reply

Your email address will not be published.