MARBELLA VLOG + SHOWING BABY STUFF

We’re back in Marbella! A vlog from yesterday and I show you some of the stuff we got at the baby shower. <3

Hej hjärtan, hej söndag och hej Marbella! Vi kom ju fram i fredagskväll och igår hade vi en skön dag, vad vi gjorde får ni se i videon ovan. Jag bestämde mig för att vlogga första dagen här. :-) Min mamma tog med alla grejer hit som vi fick på min baby shower så jag visar några av grejerna därifrån, hans första sneakers till exempel… Dör ju så gulligt, kan liksom inte få nog. Jag har alltid sagt att jag inte kommer bli en förälder som skämmer bort mina barn för mycket, men jag känner ju nu att jag kan nog ändras haha! ;-) Hoppas ni gillar vloggen! Idag ska jag filma/fota lite samarbeten som ska upp i veckan, och sen blir det F1! Älskar när det är F1 på söndagar, det är en så mysig grej att kolla på och vår favorit Charles Leclerc startar först idag! PUSS <3

//Hey loves, hey sunday and hey Marbella! We arrived here on friday night and yesterday we had a nice day, what we did you can see in the video above. I decided to vlog our first day here. :-) My mom brought all the stuff here that we got from the baby shower so I’m showing you some of the things from it, his first pair of sneakers for example… I die it’s so cute, I just can’t get enough. I’ve always said that I won’t become the parent that spoil my kids too much, but I feel now that it might change haha! ;-) Hope you like the vlog! Today I’m gonna film/shoot some collaborations that will go live this week, and then it’s F1 race! I love when there’s F1 on sundays, it’s such a cozy thing to watch and our favorite Charles Leclerc starts first today! HUGS <3

10 reaktioner på “MARBELLA VLOG + SHOWING BABY STUFF”

 • Sanne says:

  Att skämma bort sina barn är det bästa som finns!

 • Netti Starby says:

  Åh vilken gullig video! <3

 • Emelie says:

  Det är så svårt att inte köpa (massa) grejer till barnen kommer nästan alltid hem med något kul när jag vart och handlat eller “råkar” klicka hem lite på nätet på kvällarna 🤣

 • Linnea says:

  Måste säga att ända sen du blev gravid har jag fått känslan att dina vloggar blivit mycket “mysigare” att titta på <3 Du känns känns mycket mer down to earth och lugn i dina vloggar nu för tiden och jag älskar att kolla på dem igen. Typ som att du bara kan sätta dig ner och låta intrycken ta den tid de tar när du t.ex. går igenom bebiskläderna. Förstår att alla är olika och ditt naturliga sinne är säkert mycket mer energiskt än mitt då jag är en mer lugn person (kan avundas den energin ibland!) men ville bara kommentera mitt intryck då jag verkligen njuter av dina vloggar nu. Du känns lika glad och härlig som vanligt men inte lika showigt – hoppas inte detta låter fel, menar det väldigt positivt i alla fall <3
  Kram!!

 • Mariya says:

  The baby stuff are so cute!
  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

 • Sara says:

  vilken gullig video!
  https://adostuntcars2.io/

 • Understand that everyone is different and your natural mind is probably much more energetic than mine as I’m a more calm person (can envy that energy sometimes!) but just wanted to comment on my impression as I’m really enjoying your vlogs now.

Leave a Reply

Your email address will not be published.