WE GET TO SEE OUR BABY!

Another video – a Marbella vlog and you get to join us for our ultrasound, see my dad’s new boat and I also share a healthy and nice recipe. :-)

Hej hjärtan! Jag bara pumpar ut videos nu, haha! Den här bloggen har blivit en video-blogg nu… ;-) Nee skoja bara, jag ska fota mer så jag kan posta lite vanliga inlägg också. Jag passar på att filma massor när jag har feeling dock, och jag har verkligen fått in snabbheten i redigeringen nu. Älskar det! Ni får hänga med oss på ultraljudet (så mysig grej!), när vi spanar in pappas nya båt (yeey!) och även när jag lagar lite mat hemma. Jag svarar även på lite gravid/bebisfrågor som jag har fått. Hoppas ni gillar vloggen! Nu ska jag faktiskt köra ett träningspass, brukar vilja köra på morgonen men var och gjorde pedikyr imorse så är sugen på att köra nu. Hörs sen, PUSS <3

//Hi loves! I’m just pumping out videos now, haha! This blog is now a video blog… ;-) Naah I’m just kidding, I will shoot more photos so I can post some regular posts as well. I’m taking the opportunity to film a lot when I have feeling though, I’ve really gotten in to the speed in editing now. Love it! You get to come along for our ultrasound (such a cozy thing!), when we check out my dad’s new boat (yeey!) and also when I cook some food at home. I also answer some of your pregnancy/baby questions. Hope you like the vlog! Now I’m actually going for a workout, I usually do it in the morning but I was out doing pedicure this morning so I feel like doing it now. Talk later, HUGS <3

17 reaktioner på “WE GET TO SEE OUR BABY!”

 • Erica says:

  Åh älskar dina vloggar! :D

 • Erika says:

  Åh han ser ju bedårande söt ut! Förstår att ni längtar!

 • falines says:

  Will you share some more recipes in the near future? Especially about what you currently eat and cook?

  xx
  falines

 • Astra says:

  Se till att Jon (med hjälp av din far) köper en barnvänlig,säker bil.
  En vanlig NORMAL PRAKTISK bil, där barnvagnen lätt kan få plats.och som framförallt Du tycker om att köra, samt är lätt att köra och parkera för ->dig<-
  Jon kan ju köpa ngn lyxigare bil till sig själv senare att "leka" med :-)

  • janni says:

   Hahaha, det är sant och det är något jag skulle behöva köpa. Kan ju tyvärr inte åka runt i golfbilen längre även om det smärtar i hela mitt hjärta, golfbilen är min favvo. ;-) Kram!

 • Astra says:

  Ni måste köpa en speciell BLÖJHINK också, annars stinker det i hela sovrummet.

 • Annika says:

  Men liten då! Han ser ut som sin kusin och således som sin morfar också tycker jag :-)

 • Mari says:

  Hi Janni
  We go to the same doctor! I was so unsure who/where to go here in Marbella and where to have the baby etc, but very happy with her so far!

  Good luck with the final weeks, I’m white a few weeks behind you (entering week 20 now)!

  Stor klem!

  • janni says:

   Oh she’s THE BEST! I feel so safe with her and she’s always so positive and sweet, I think she really helps me with my “chill” approach to giving birth etc. Good luck and maybe I’ll see you there! :D Xx

   • Lav says:

    Hi Janni,
    I also live in Marbella and I am really looking for a good gynaecologist. Can you please tell me the name of yours and the clinic where I can find her/

    Thanks a lot!

 • Bianca says:

  Hi Janni,
  Love the Vlog…so glad you are having a good pregnancy. You are looking fabulous and so beautiful! Thank you for the healthy recipe, I tried it for dinner and it was great. Have you thought of making a digital E-book on your favourite healthy recipes and snacks etc. I have tried many of your dishes you have made and I have always found them tasty and super easy to make and affordable, so thank you! Love from your most southern friend in Hobart.

 • Amy says:

  Hi Janni!
  Love your vlogs:-) Can you share with us the leopard AOP bag you had in the vlog when visiting the doctor? I looooove it!

 • liza memozi says:

  This is a small part of my response to your excellent post. Not everyone can use interesting and distinctive elements in their document. I am very happy to play retro bowl unblocked with you because I am very interested in them.

Leave a Reply

Your email address will not be published.