FIRST TRIP

First tour with the new boat. <3 I’m wearing a dress from Nelly (here!) – adlink

Hej hjärtan! Förlåt för sent inlägg här idag, men morgonen sprang iväg och sen gick hela dagen helt plötsligt. Vi startade dagen tidigt med att åka ner till båten, vi skulle ut på premiärturen!! Alltså magi, som jag har saknat båtlivet. <3 Den friska luften, lukten, det lilla gungandet som gör en så skönt trött, ljudet och bara känslan. Vi fick ändrade planer ganska snabbt dock… Vi skulle åka en resa på några timmar för att tanka men när vi åkt ut en bit så kollade vi vädret igen och det hade dragit in något väder som sa att det skulle blåsa massor och vara höga vågor. Vi tog beslutet att strunta i att åka så långt och vänta till nästa vecka istället när det har lugnat ner sig. Jag var lika glad för det eftersom jag helst av allt bara ville ut. :-) Lika bra att vänja lillen i magen att båt är härligt, man ska börja tidigt haha! Vi kom tillbaka till hamnen och åt en lunch på båten och satt där i några timmar, så himla mysigt. Puss, hoppas ni har en fin dag! <3

//Hey loves! Sorry for a late post here today, but this morning flew by and then the entire day all of a sudden. We started the day early with going to the boat, we were going out for a first ride!! Magical, I’ve truly missed boat life. <3 The fresh air, the smell, the rocking that makes you so nicely tired, the sound and just the feeling. We had to change our plans pretty quickly though… We were going for a trip for a few hours to fuel up but when we’ve been out for a while we checked the weather again and some kind of weather came in that said that it would be super windy and there would be big waves. We took the decision to not go all the way and wait until next week when it’s calmer instead. I was just as happy anyways since I mostly just wanted to get out. :-) It’s good to make the little one in the belly used to boat life being nice, you should start early haha! We came back to the port and had lunch on the boat and sat there for a few hours, so cozy. Hugs, hope you’re having a great day! <3

9 reaktioner på “FIRST TRIP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.