SNAKE PRINT

H&M earrings/ Nelly dress (on sale here!)/ Chanel bag/ Jennie-Ellen shoes (similar here!)  – adlinks

Hej hjärtan! Igår var det min pappas födelsedag (och kanelbullens dag, inte att glömma!) och det skulle såklart firas, därav den uppdressade outfiten ovan. ;-) Älskar när man hittar lite stretchiga klänningar i garderoben (med polokrage och axelvaddar, dröm!) som fortfarande funkar med magen, haha! Märkte dock att korta klänningar börjar bli lite för korta fram… Magen har verkligen blivit som en stor basketboll, känner knappt igen mig själv från sidan när jag går förbi en spegel. Anyways, det var härligt att sminka sig och ta på sig ett par klackar. Jag är ju världens mest bekväma människa och sminkar mig sällan och klär upp mig ännu mer sällan nu för tiden. Vill göra det oftare dock, man får känna sig lite fin vilket för att man blir lite extra glad. :-) Vi var ett ganska stort gäng som åt en god middag på OCCO, och woow vad jag har saknat den maten. Kan liksom inte tröttna. Vi stannade några timmar och kom i säng efter midnatt så jag vaknade äntligen senare än klockan 5 på morgonen. Nu – lägga mig i skuggan vid poolen och njuta lite. Vi är så dåliga på att njuta vid poolen så nu är det dags! PUSS <3

//Hey loves! Yesterday was my dads birthday (and the cinnamon bun day, not to forget!) and of course we had to celebrate, hence the dressed outfit above. ;-) I love when you find stretchy dresses in the wardrobe (with a polo and shoulder pads, the dream!) that still works with the belly, haha! I did notice though that short dresses are starting to get a bit short in the front… The belly is now big as a basket ball, I barely recognize myself from the side when I walk by a mirror. Anyways, it was nice to put make up on and a pair of heels. I’m the worlds most comfortable person and barely put make up and even less dress up nowadays. I want to do it more often though, you get to feel pretty which makes you a bit more happy. :-) We were a pretty big group having dinner at OCCO, and wooow I’ve missed the food. I can’t get tired of it. We stayed for a few hours and went to bed after midnight so I finally woke up later than 5 am. Now – lay down in the shade by the pool and just enjoy. We’re so bad at enjoying the pool so it’s time! HUGS <3

12 reaktioner på “SNAKE PRINT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.