ASTRAL

Nice drinks at Astral with my mom, auntie and their cousins. <3

God morgon babes! Glömde helt bort att blogga igår, ibland tror jag min hjärna tänker för mycket på bebis ankomst och blir distraherad haha! Igår köpte vi tvättmedel utan parfym och tvättade alla hans kläder. Mysigaste tvätten jag varit med om, jag har haft några tvättdagar i mitt liv men aldrig älskat det så mycket som igår. ;-) I måndags däremot så var det drink-dags med min mamma, moster och deras kusiner som var här. Så mysigt! Vi gick till Astral som är ett drinkställe i hamnen i Puerto Banus, vi brukade gå dit ofta förut men nu har jag inte varit där på några år. Vet inte varför för nu vill jag gå tillbaka oftare, så mysig grej att göra och riktigt goda drinkar! Jag tog en alkoholfri (såklart haha) strawberry daiquiri. Mums! Vi satt där ett bra tag och pratade om livet och skrattade massor, det här gänget pratar non stop och är så roliga haha! Jag älskar att mamma också har boende här, nu kommer hon hit ganska ofta och det är så mysigt. Tips att gå till det här stället om ni är här, en mysig eftermiddagsaktivitet. :-) PUSS <3

//Good morning babes! I totally forgot to blog yesterday, sometimes I think it’s because my brain is thinking too much about our baby’s arrival and get distracted haha! Yesterday we bought detergent without perfume and washed all his clothes. The coziest laundry day I’ve had, I’ve had a few in my life but never loved it as much as yesterday. ;-) On monday on the other hand it was drink time with my mom, aunt and their cousins that were here. So cozy! We went to Astral which is a drink place in Puerto Banus, we used to go there often before but now I haven’t been in a few years. Don’t know why because now I want to go back more often, such a cozy thing to do and really nice drinks! I had a non alcoholic (of course haha) strawberry daiquiri. Yum! We were there for a while and talked about life and laughed a lot, this group is talking non stop and are so funny haha! I love that my mom has her own place here too, she’s coming here pretty often and it’s so cozy. A tip is to go to this place if you’re here, a cozy afternoon activity. :-) HUGS <3

9 reaktioner på “ASTRAL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.