GETTING READY + BABY PREP

All I do is vlog nowadays… ;-) New vlog where we prepare for his arrival!

God morgon hjärtan! Hoppas ni mår strålande. :-) Det gör jag även fast jag vaknade superpigg inatt vid 02.30 och var vaken till 05.00 haha! Ni vet när man är så pigg att man inte kan ligga kvar i sängen? Jag önskade att klockan var 07 typ så jag kunde gå upp. Jag satt och kollade Netflix tills jag försökte sova igen och faktiskt somnade om i två timmar. Skönt! Är pigg nu iallafall, gissar att min kropp förbereder sig för sömlösa nätter även om smartast hade varit att sova massor just nu. ;-) Jag har iallafall fortsatt filma här borta, så en ny vlogg är ute! Ni får hänga med på lite fix inför hans ankomst, första gången vi tvättar babykläder och bara en mysig dag. Hoppas ni gillar den! Nu när jag börjat vlogga så ofta så känner jag inte samma “jag måste göra något för jag ska vlogga”-stress, jag filmar det vi gör så får ni hänga på. Många verkar gilla det bättre ändå och det är roligare att filma när det känns så. Hoppas ni gillar den! Nu blir det C’est Normal möte hela förmiddagen, i körde möte igår i typ 6-7 timmar så nu maxar vi. PUSS <3

//Good morning loves! Hope you’re feeling great. :-) I do even though I woke up super energized in the middle of the night at 02.30 and was awake until 05.00 haha! You know when you feel wide awake and can’t stay in bed? I was wishing it to be 07 so I could stay up. I was watching Netflix until I tried to sleep again and actually fell asleep for two hours. Nice! I’m energized now anyhow, guessing that my body is preparing for sleepless nights even if the smartest would be to sleep a lot right now. ;-) I’ve continued to film over here, so a new vlog is out! You get to come along for some fixing for his arrival, the first time we’re washing baby clothes and just a cozy day. Hope you like it! Now when I’ve started to vlog so often I don’t feel the same “I have to do something because I’m vlogging”- stress, I film what we do and you get to come along. Many of you seem to like that better and it’s more fun to film when you feel like that. Hope you like it! Now we’re gonna have a C’est Normal meeting all day, we had a meeting for 6-7 hours yesterday so we’re maxing it out now. HUGS <3

19 reaktioner på “GETTING READY + BABY PREP”

 • Älskar dig och dina vloggar Janni❤️❤️ Så mysigt att bara hänga med på era vardags vloggar 😍

 • Bianca says:

  Hi Janni, loved the vlog, you look so beautiful in that swimsuit!!
  I am a mother to 3 gorgeous kids and I have some tips for you.
  1) Nursing bra – don’t buy any yet. Wait until your milk comes in before you buy nursing bras. When my first baby came I went up 4 cup sizes in 3 days. I would recommend going bra free for the first 3-6 days then go and buy some nursing bra.
  2) Pack you bag for hospital now. I don’t know how many days you stay, but here in Australia, when you are a private patient you can stay for up to 5 days for a normal vaginal birth and 7 days for C-section. I recommend staying for a few days to rest and settle in a routine with baby without all the visitors and feeling like you need rush home.
  3) Nipple cream – I recommend Lansinoh (Lanolin cream). You can buy it in pharmacies in Spain – it is amazing stuff. Safe for baby and superior product for cracked nipples.
  4) FILM YOUR BIRTH – this is my one major regret from all my births. I would love to have watched their births now they are older (especially when your teenager is testing you!!)
  5) Onesies!! Get lots of plain cotton white onesies (onepiece jumpsuit) with pop studs or zipper – you bub will live in these for the first 6 months of his life. So easy to wash / dry and change nappies (especially in the middle of the night).

  My biggest advice is to do what feels right for you. Don’t let other people pressure you and make you feel like you need to do something a certain way. Do what works for you and your baby. Babies get very unsettled about 3-6 weeks after birth and this can be a testing time for mothers, make yourself a priority and get as much rest as you can.
  I am looking forward to seeing you beautiful boy.
  Good luck.
  xx

  • janni says:

   Thanks a lot babe! <3 1. I've ordered some in different sizes, so I'm prepared! :-) I don't want to go shopping the first thing I do with a newborn hehe. 2. I'm on it, I have my list of things I'm gonna bring and I've started to buy all the things for it. :-) 3. I have nipple cream - check! 4. Not sure we're allowed to film at the hospital, but I will keep that in mind for sure! 5. Getting that this weekend actually! :D

   Great advises babe! <3

 • It’s getting so close! The swimsuit is so cute btw. X
  https://www.thoughtsinstyle.com

 • Elin says:

  Hej Janni!
  Vilken underbar tid ni har framför er, är lite avis faktiskt! Har själv två barn och den tid ni är i nu när man ”boar” är fantastisk! Och självklart är det en magisk känsla när bebisen sen kommer. Du pratade om våtservetterna i filmen så jag tänkte ge ett litet tips. Vi har använt parfymfria våtservetter på våra barn Och jag är helt klart för det! Men, jag har tyckt det känts fel att använda på barnen när de är nyfödda (kanske första två månaderna) då de i princip inte har något ”hull” utan är så sköra och det blir också mååånga blöjbyten varje dag vilket kan irritera huden. Så vi körde vanliga torra tvättlappar som vi tog ljummet vatten på men har man inte tillgång till vatten vid skötbordet så kan man ha en sån flaska med vatten som har en spray så att man liksom fuktar tvättlapparna genom att spruta på dom. Och sen ska man aldrig sätta på blöjan på fuktig rumpa utan alltid se till att rumpan är torr:)
  Ni kommer bli fantastiska föräldrar! Kram

  • janni says:

   Hej fina! Ja det är så magiskt, pirr i magen varje dag (eller sparkar… haha). ;-) Grymt tips, tack för det! Ska se till att köpa det också! <3

 • Ali says:

  Hi! Where is your white cardigan from?😄

 • Sandra says:

  Love this vlog. <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com

 • Lina says:

  Ahh, slog mig just att vi har samma BF (om jag räknat rätt från din video när du säger hur många dagar du har kvar). Vår BF är 16.11 har ni alltså samma? Så roligt att få följa med dig vecka för vecka när man själv går igenom exakt samma sak samtidigt. Vi får också en liten pojke. Stort grattis till er och lycka till nu så här sista månaden. Kommer bli kul!

 • Lolo says:

  Tycker helt klart såna vloggar är roligast!

 • Emelie says:

  Oj oj vilken mysig vlogg!! Så kul att följa lillens utveckling i magen😍 måste bara fråga, vart är din GALET fina baddräkt ifrån? Kramis❤️

 • Fanni says:

  Hey Janni!

  You are so cute with Jon while you were hanging chlotes!:) really sweet thing to do together!
  I do not recomend Jonhson products on your baby skin.
  Instead of artificial oils and creams you may use rose oil and macadam or jojoba oil on the little baby skin. But there is a lot of natural baby skincare to choose from! Have a good and easy few more weeks and enjoy nesting instinct! :) Hugs!

 • Nooomsworld says:

  Janni!! I love that you are vlogging so much lately!!
  You are doing great!

 • Petra says:

  Hejsan
  Kolla om det finns ett liniment som heter oleo calcaire. Det är olivolja och vatten. Det finns i Frankrike och är toppen att göra rent rumpor med. Bara att blöta en bomullsfyrkant och sedan liten klick liniment och göra rent. Den lämnar en film av olja som skyddar huden. Min son fick nästan aldrig röd rumpa, bara när hans tänder kom.
  Annars finns även Waterwipes, som också är bra.
  Till bad o massage använde vi Weledas baby produkter.

 • Hanna says:

  Love that swimsuit!! Where is it from?😍😍

 • liza memozi says:

  If you have any free time, I recently discovered an incredible game calledfall guys that you are welcome to join me in playing if you do.

Leave a Reply

Your email address will not be published.