CAULIFLOWER PIZZA

A little reminder for this pizza – perfect saturday night dinner! <3

God morgon babes! Jag sitter nytränad och nydushad och väntar på Klara och Alice som kommer snart! <3 Jag har ätit en frukost nummer två (rostade mackor med smör och ost, tror det är en ny craving), jag har känt mig så hungrig i veckan så jag gissar att han växer på där inne. :-) Jag har rensat min dator i veckan också och hittade bilder på vår blomkålspizza vi gjorde när Madde var här, har helt glömt bort det receptet och tänkte att jag skulle påminna er också! Ni hittar receptet som Mira och jag gjorde HÄR! Perfekt middag för ikväll eller imorgon, eller när som egentligen men känns alltid lite extra lyxigt att äta pizza på helgen. Man kan toppa med exakt vad man vill vilket jag gillar. :-) Nu ska jag fixa sängkläder och handdukar till mina ladies som kommer, oj vad vi ska mysa i några dagar nu! PUSS <3

//Good morning babes! I’m sitting here newly trained and fresh out of the shower waiting for Klara and Alice that will arrive here soon! <3 I’ve had breakfast number two (toast with butter and cheese, think it’s a new craving), I’ve been feeling so hungry this week so I’m guessing he’s growing in there. :-) I’ve cleaned out my computer this week as well and found pictures of our cauliflower pizza we made when Maddie was here, I totally forgot about this recipe and thought I would remind you too! You will find the recipe Mira and I did HERE! Perfect dinner for tonight or tomorrow, or whenever actually but it always feels a bit extra nice to have pizza during the weekend. You can top it with whatever you want which I like. :-) Now I’m gonna organize bed sheets and towels for my ladies that will get here soon, we’re gonna have the coziest time these days! HUGS <3

7 reaktioner på “CAULIFLOWER PIZZA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.