Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:58 | October 12, 2019

CAULIFLOWER PIZZA

A little reminder for this pizza – perfect saturday night dinner! <3

God morgon babes! Jag sitter nytränad och nydushad och väntar på Klara och Alice som kommer snart! <3 Jag har ätit en frukost nummer två (rostade mackor med smör och ost, tror det är en ny craving), jag har känt mig så hungrig i veckan så jag gissar att han växer på där inne. :-) Jag har rensat min dator i veckan också och hittade bilder på vår blomkålspizza vi gjorde när Madde var här, har helt glömt bort det receptet och tänkte att jag skulle påminna er också! Ni hittar receptet som Mira och jag gjorde HÄR! Perfekt middag för ikväll eller imorgon, eller när som egentligen men känns alltid lite extra lyxigt att äta pizza på helgen. Man kan toppa med exakt vad man vill vilket jag gillar. :-) Nu ska jag fixa sängkläder och handdukar till mina ladies som kommer, oj vad vi ska mysa i några dagar nu! PUSS <3

//Good morning babes! I’m sitting here newly trained and fresh out of the shower waiting for Klara and Alice that will arrive here soon! <3 I’ve had breakfast number two (toast with butter and cheese, think it’s a new craving), I’ve been feeling so hungry this week so I’m guessing he’s growing in there. :-) I’ve cleaned out my computer this week as well and found pictures of our cauliflower pizza we made when Maddie was here, I totally forgot about this recipe and thought I would remind you too! You will find the recipe Mira and I did HERE! Perfect dinner for tonight or tomorrow, or whenever actually but it always feels a bit extra nice to have pizza during the weekend. You can top it with whatever you want which I like. :-) Now I’m gonna organize bed sheets and towels for my ladies that will get here soon, we’re gonna have the coziest time these days! HUGS <3


7 kommentarer7 kommentarer om “CAULIFLOWER PIZZA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I am soooo going to make it!

  http://carmelatte.co/

  Reply
 • This sounds amazing! I really want to make a cauliflower pizza. Xx
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Yummie looks great! Would be even better with vegan cheese <3

  Reply
 • Gör själv en del blomkålspizza för det blir så gott. Ett tips är att lägga ut ”blomkålssmeten” på plåten med bakplåtspapper och ta ett nytt bakplåtspapper ovanpå smeten när man plattar ut. Då får msn botten tunn och fin för det är bara att trycka ut. Superenkelt och fastnar inte på händerna. Sedan är det bara att dra av det översta lagret med bakplåtspapper när botten ska förgräddas. Ha det fint!!!

  Reply
 • Så roligt att du uppdaterar så mycket nu, roligt att följa dig!!!😊 Och er podd får mig på toppenhumör- skrattar alltid högt tillsammans med er!

  Kan ni inte berätta varför Michaela flyttade från Spanien tillbaka till Sverige och om ni båda skulle vilja bo där permanent i framtiden? Ta hand om er!

  Reply
 • This looks so healthy and yummy!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Looks so yummy!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply