Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:05 | October 13, 2019

SHE PROMISED TO BEHAVE – MARBELLA VLOG

Klara and Alice are finally here!! <3 A vlog from yesterday – a chill day in Marbella.

God morgon hjärtan och hej söndag! <3 Vi startade dagen tidigt eftersom det var F1 imorse, racet startade redan vid 07.00 eftersom det var i Japan så vi ville kolla. :-) Jag redigerade vlogg samtidigt (och innan-efter haha) så söndagens vlogg är redan här. Igår kom ju Klara och Alice hit och vi hade en så mysig och rolig dag. Ni kan se vad vi hittade på i vloggen, tycker den blev väldigt mysig! Planen för dagen är inte så många, jag väntar på att tjejerna ska vakna och sen ska jag försöka få med dom på ett pilatespass vid poolen. Jag tror Alice är med sugen än Klara men jag ska försöka, haha! Sen ska kanske Edita komma hit och ta med sin lilla bebis, vill bebisgosa idag. <3 Hoppas ni får en fantastisk söndag hjärtan, KÄRLEK! <3

//Good morning loves and hello sunday! <3 We started the day early since it was F1 this morning, the race started at 7 am since it was in Japan and we wanted to see it. :-) I edited this vlog at the same time (and before-after haha) so my sunday vlog is already here. Yesterday Klara and Alice arrived and we had such a cozy and fun day. You can see what we did in the vlog, I think it ended up being so cozy! The plan for the day is not that many, I’m waiting for the girls to wake up and then I’m gonna try to get them to join for a pilates session by the pool. I think Alice is more likely to join than Klara but I will try, haha! Then Edita might come over with her little baby, I want to baby cuddle today. <3 Hope you’re gonna have an amazing sunday loves, LOVE! <3


6 kommentarer6 kommentarer om “SHE PROMISED TO BEHAVE – MARBELLA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hei Janni! Kan man fortsatt få kjøpe pilatesprogrammet? Finner det ikke igjen..Klem <3

  Reply
 • Guuuuud vilken härlig vlogg. TACK att du jobbar med det du gör, blir så lycklig och glad av allt du lägger ut!!
  Och vad gosig och söt Jon är, blir alldeles varm när jag ser hur bra ni har det!!
  Önskar er all lycka och längtar till er bebis kommer!!

  Kram från T <3

  Reply
 • Hej Janni! Jag bara älskar dina örhängen och halsband som du har på dig i dina två senaste vloggar. Vart har du köpt dem?

  Reply
 • Hi Janni!

  Where do your fluffy slippers come from?

  xoxo
  Magalie

  Reply
 • Åh, älskar vloggen! <3

  Reply
 • Looks like you had a lot of fun!
  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply