Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:35 | October 14, 2019

PREGNANCY WEEK 35

Week 35
Days left: 35
Weight: +9 kg

Bebis status: Nu är han ca 44 cm och väger ca 2,5 kg! <3 Alla organ är nu färdiga, även lungorna. Han övar på sugreflexerna som kommer vara nödvändiga när han ska få i sig näring när han är född. Han lägger på sig mer underhudsfett nu och tränar mycket på allt han ska göra när han kommer ut. :-)

Min status: Jag har mått riktigt bra denna vecka! Började ta järntillskott för ca 2 veckor sedan (på recept så starkare!) och känner verkligen skillnad i energin redan, trodde jag var pigg förut men känner en helt annan energi nu. Sover dock väldigt oroligt, vaknar flera gånger och går upp runt 5-6 varje morgon. Känner också att magen blir större för varje dag som går och när jag böjer mig ner så blir jag påmind haha! Tycker min kropp är så jäkla ball efter dessa veckor, jag har nog aldrig känt mig så tacksam för min kropp som jag gör nu och inser att jag kommer sakna magen massor när den är borta…

Cravings: Rostat bröd med smör och ost. Mums! Har ätit typ 3-4 per dag. :-))

Baby’s status: Now he’s around 44 cm and weighs around 2,5 kg! <3 All organs are developed, also the lungs. He’s practicing the suckling reflex which will be necessary when he’s going to get food when he’s born. He’s putting on more subcutaneous fat now and trains a lot for the things he will do when he’s out. :-)

My status: I’ve been feeling really good this week! I started to take iron supplements 2 weeks ago (recipe so stronger!) and I really feel a difference on my energy levels already, I thought I was energized before but it’s a completely new energy now. I sleep pretty bad though, wake up several times and wake up around 5-6 every morning. I also feel that my belly is getting bigger every day and when I bend down I get reminded haha! I think my body is so freaking cool after these weeks, I’ve never felt so grateful for my body like I do now and I realize I will miss my belly a lot when it’s gone… 

Cravings: Toast with butter and cheese. Yum! I’ve had like 3-4 per day. :-))


10 kommentarer10 kommentarer om “PREGNANCY WEEK 35”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi Janni! I’ve been watching You and Jon’s videos for years now, and I really feel like you are my friends :) I have an idea for you, to have a memory of your belly… Do a belly cast!!! If you don’t know what is that, google it! I think it is an amazing way to capture how big your belly was, and you can decorate with it :) hugs xxx <3

  Reply
 • Wow, I´m so excited for you! <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com

  Reply
 • So lovely!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Look at that beautiful bump!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply
 • Så fin! Kroppen är fantastiskt som du säger <3

  Skulle du vilja berätta vart dina fina fluffiga slippers är ifrån som ni har på er i videon? ☺️

  Reply
 • Inte långt kvar nu!<33
  https://nouw.com/simoneeriksson

  Reply
 • Oj vad nära det är nu och jättefina bilder på dig! <3

  Reply
 • Vad använder du för gravidappar (om du använder några)😊

  Reply
 • Vad äter du för kosttillskott? Har jätte svårt att hitta ett bra märke🙁 Du har en underbar tid framför dig, njuuut av känslan att snart bli mamma 🥰

  Reply
 • You should do more for the environment. As a role model you should live a sustainable lifestyle

  Reply