LADIES <3

Last night with Klara and Alice before dinner at OCCO. <3

Hej babes! Jag tog en dags bloggbreak pga tjejerna ovan. :-)) Vi har verkligen bara hängt och myst och jag insåg att det var sista gången vi hängde utan bebis på utsidan. SÅ GALET när man tänker så. Nästan lite läskigt men jag kunde inte vara mer peppad, såklart. <3 Vi har haft några riktigt slappa dagar där vi har hängt vid poolen, snackat livet och bara njutit av vädret här. Igår var det dags för en “hej då-middag” och det blev såklart på OCCO. Tjejerna ville dit innan dom åkte och jag tackar ju inte nej till det, hehe. Måste dock gå till någon annan restaurang snart, alltid när vi ska ut och äta så blir det OCCO och har varit så dom senaste två åren. Jag kan ju inte tröttna på hummus och falafel däremot. ;-) Tidigt imorse åkte tjejerna och det har känts så tomt här hemma idag, saknar dom redan. Dom får komma tillbaka när vår lilla kille är här, då ska det mysas extra mycket. Nu ska jag svara på mail, mailen har hamnat lite åt sidan dessa dagar… PUSS <3

//Hey babes! I took a day blog break because of the girls above. :-)) We’ve really just been hanging out and chilled and I realized that it was the last time we hung out without a baby on the outside. So CRAZY when you think like that. Almost a bit scary but I couldn’t be more excited, of course. <3 We’ve had a few super chill days where we’ve been hanging out by the pool, talked about life and just enjoyed the weather here. Yesterday it was time for a “good bye dinner” and of course we went to OCCO. The girls wanted to go there before they left and I won’t say no to that, hehe. We have to go to another restaurant soon though, always when we’re going out for dinner we’re going to OCCO and have been for the last two years. I can’t get tired of hummus and falafel though. ;-) The girls left early this morning and it’s been feeling so empty here today, I miss them already. They will come back when our little boy is here, then it will be extra cuddly. Now I’m gonna answer some emails, the email hasn’t been prioritized these days… HUGS <3

5 reaktioner på “LADIES <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.