8 YEAR ANNIVERSARY

8 years ago since we decided to be a  couple – 19th of October. <3

Hej hjärtan! <3 Igår var en stor dag för oss, det var nämligen vår 8-års dag. 8 år sedan vi bestämde att det var vi. 8 år sedan Jon frågade “chans” på mig en kväll i Monaco innan vi skulle möta upp min syster och Jens för middag. Minns det som igår och kan inte förstå att det är 8 år sedan. Känns som en evighet sedan samtidigt som det känns som ett år sedan. Vi har hunnit resa runt jorden ihop, jag flyttade till ett annat land så vi kunde flytta ihop, vi har köpt vårt drömhus ihop, vi har gift oss på stranden i Spanien förra året med alla våra nära och kära och så väntar vi nu på vår lilla pojke som kommer om 4 veckor. Grattis till oss älskling, tack för att du vill dela ditt liv med mig. <3 Nu ser jag fram emot att se vad framtiden har planerat för oss. PUSS <3

//Hey loves! <3 Yesterday was a big day for us, it was our 8 year anniversary. 8 years since we decided that it was us. 8 years since Jon asked me if we were a couple a night in Monaco before we were meeting up with my sister and Jens for dinner. I remember it like it was yesterday and can’t believe it was 8 years ago. Feels like ages ago and at the same time like a year ago. We’ve traveled the world together, I moved to another country so we could live together, we’ve bought our dream house together, we’ve gotten married at the beach in Spain last year with all our loved ones and now we’re waiting for our little boy that will arrive in 4 weeks. Congrats to us love, thanks for sharing your life with me. <3 Now I look forward to see what the future have planned for us. HUGS <3

6 reaktioner på “8 YEAR ANNIVERSARY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.