MARBELLA LIFE + ULTRASOUND

From yesterday and today – I tell you what we saw at the ultrasound. <3

Hej hjärtan! Missade helt att blogga imorse då jag vloggade, får skärpa mig på den fronten. Har ju blivit hooked på vloggande dock så passar på nu när jag verkligen känner för det haha! Den här vloggen är från igår och idag, ni får hänga med innan vi ska på ultraljud och sen på en typisk Marbella-dag. Ni brukar ju gilla vloggar där ni får hänga på bara så det är en typisk sån vlogg. :-) Hoppas ni gillar den! Den är nästan filmad live då kvällspromenaden var för några timmar sedan och vi avslutade vloggen för snart en timme sedan bara. Effektiv redigerare jag är, haha! Nu blir det sängen, helt slut faktiskt och kommer troligtvis sova som en stock. Skönt! PUSS <3

//Hey loves! Totally forgot to blog this morning since I vlogged, I have to get better at that. I’ve become hooked on vlogging though so I’m doing it as much as possible now when I really feel like it! This vlog is from yesterday and today, you get to come along before we’re going for our ultrasound and then for a typical Marbella day. You usually like vlogs where you just get to come along so it’s a typical vlog like that. :-) Hope you like it! It’s almost filmed live since it’s from our night walk we walked a few hours ago and then we finished the vlog just an hour ago. I’m an efficent editor, haha! Now it’s time for bed, I’m exhausted actually and will probably sleep like a baby. Nice! HUGS <3

4 reaktioner på “MARBELLA LIFE + ULTRASOUND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.