GOLDEN LIGHT

A night by the water. <3 I’m wearing a Cubus sweater dress (here!)  – adlink

Hej hjärtan! Hur är er helg so far? :-) Våran är lugn och skön, försöker förbereda så mycket som möjligt för lillens ankomst och bara njuter av vädret som är magiskt. Hösten börjar ju komma nu och kvällarna är lite svalare, men dagarna är fortfarande ganska varma så det är skönt att hänga utomhus. En kväll åkte vi ner till stranden för att ta lite bilder med magen ihop, vi passade på när Hampus var här på besök (en kompis som är fotograf!). Vi fick så fina bilder, ska visa er sen. :-) Tog även dessa ovan precis utanför stranden. Vi är så dåliga på att åka ner dit på kvällarna, det är ju helt fantastiskt fint! På tal om något annat så måste jag tipsa om den här klänningen/stickade tröjan jag beställde, så galet skön och mjuk så den har blivit ett plagg jag lite halvt lever i här hemma. Tips! PUSS <3

//Hey loves! How’s your weekend so far? :-) Ours is calm and chill, trying to prepare as much as possible for the little guys arrival and we’re just enjoying the weather that is magical. Fall is starting to come here now and the nights are a bit colder, but the days are still pretty hot so it’s nice to be outside. One night we went down to the beach to take some photos with the belly together, we took our chance when Hampus was here for a visit (a friend who’s a photographer!). We got some beautiful photos, I’ll show you later. :-) We also took these ones right outside the beach. We’re so bad at going down there at night, it’s just so beautiful! Speaking of something else I just have to tell you about this dress/knitted sweater I ordered, it’s so comfy and soft and a piece I almost live in at home. Tip! HUGS <3

6 reaktioner på “GOLDEN LIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.