MY FALL FAVES

Sweater here!, Pants here!, Shoes here!

Sweater here!, Skirt here!

Beanie here!, Sweater here!, Leggings here!, Shoes here!

Hej hjärtan! Här kommer lite höst-inspo gånger 3. :-) Mina favoriter från Gina Tricot just nu, och jag kunde få känna mig lite som mig själv när jag beställde  lite “vanliga” kläder istället för mamma-kläder. Körde på 2 storlekar upp i nederdelar och magen fick plats, wihoo! Även om jag totalt älskar min växande mage så saknar jag lite “vanliga” byxor nu, och känner att jag valde perfekt årstid att bli gravid eftersom man fortfarande kan gå runt i klänning här på dagarna haha! Anyways, jag är så sugen på höst nu och vill gå klädd som jag gjorde ovan. Stickade och mysiga tröjor, coola boots och mycket skinn. Tycker den kombon alltid funkar och har gjort i flera år! Jag har gått till Gina sedan jag var tonåring för att köpa mina stickade tröjor inför hösten, så det känns extra kul att jag fortfarande gör det. :-) Hoppas ni fick lite inspiration och att ni hittade något ni gillade! Handlar man online hos Gina så kan man även byta i butik, vilket kan vara skönt att veta. Vilken look är er favorit? HÄR hittar ni alla mina favoriter från Gina Tricot! PUSS <3

//Hey loves! Here comes some fall inspo times 3. :-) My favorites from Gina Tricot right now, and I could finally feel a bit like myself when I ordered “regular” clothes instead of mom-clothing. I went up 2 sizes in the bottoms and my belly could fit, wihoo! Even if I’m completely in love with my growing belly I miss some “regular” pants now, and I also feel that I got the perfect time of the year to be pregnant since you can still walk around in dresses here during the day haha! Anyways, now I feel like fall and I want to be dressed as above. Knitted and comfy sweaters, cool boots and a lot of leather. I think that combo always works and it has worked for several years! I’ve been buying my knits for fall at Gina Tricot since I was a teenager, so it feels extra fun that I still do. :-) I hope you got some inspiration and that you found something you like! If you shop online at Gina you can also exchange it in the store, could be nice to to know. Which look is your fave? HERE you will find all my favorites from Gina Tricot! HUGS <3

11 reaktioner på “MY FALL FAVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.