Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:28 | October 27, 2019

MY FALL FAVES

Sweater here!, Pants here!, Shoes here!

Sweater here!, Skirt here!

Beanie here!, Sweater here!, Leggings here!, Shoes here!

Hej hjärtan! Här kommer lite höst-inspo gånger 3. :-) Mina favoriter från Gina Tricot just nu, och jag kunde få känna mig lite som mig själv när jag beställde  lite “vanliga” kläder istället för mamma-kläder. Körde på 2 storlekar upp i nederdelar och magen fick plats, wihoo! Även om jag totalt älskar min växande mage så saknar jag lite “vanliga” byxor nu, och känner att jag valde perfekt årstid att bli gravid eftersom man fortfarande kan gå runt i klänning här på dagarna haha! Anyways, jag är så sugen på höst nu och vill gå klädd som jag gjorde ovan. Stickade och mysiga tröjor, coola boots och mycket skinn. Tycker den kombon alltid funkar och har gjort i flera år! Jag har gått till Gina sedan jag var tonåring för att köpa mina stickade tröjor inför hösten, så det känns extra kul att jag fortfarande gör det. :-) Hoppas ni fick lite inspiration och att ni hittade något ni gillade! Handlar man online hos Gina så kan man även byta i butik, vilket kan vara skönt att veta. Vilken look är er favorit? HÄR hittar ni alla mina favoriter från Gina Tricot! PUSS <3

//Hey loves! Here comes some fall inspo times 3. :-) My favorites from Gina Tricot right now, and I could finally feel a bit like myself when I ordered “regular” clothes instead of mom-clothing. I went up 2 sizes in the bottoms and my belly could fit, wihoo! Even if I’m completely in love with my growing belly I miss some “regular” pants now, and I also feel that I got the perfect time of the year to be pregnant since you can still walk around in dresses here during the day haha! Anyways, now I feel like fall and I want to be dressed as above. Knitted and comfy sweaters, cool boots and a lot of leather. I think that combo always works and it has worked for several years! I’ve been buying my knits for fall at Gina Tricot since I was a teenager, so it feels extra fun that I still do. :-) I hope you got some inspiration and that you found something you like! If you shop online at Gina you can also exchange it in the store, could be nice to to know. Which look is your fave? HERE you will find all my favorites from Gina Tricot! HUGS <3


10 kommentarer10 kommentarer om “MY FALL FAVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow, så fin den svarta kjolen var på dig! <3

  Reply
 • Tack fina! <3

  Reply
 • Instämmer! Så fin Du är lilla blivande Mamsen <3

  Reply
 • Love these looks so much! Can’t wait to wear jumpers!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • All of these looks are so cute! Love the sneakers. X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Hej Janni,

  Tusen tack for din blogg, har foljt dig under flera ars tid o stort grattis till graviditeten! :)

  En fraga som jag skulle vara sa tacksam om du ville svara pa. Jag har efter manga ars funderande bestamt mig for att forstora brosten da de ar icke existerande. I mina ogon har du perfekta brost, var opererade du dig samt vad har du for inlagg o storlek?
  Vore supertacksam om du ville svara pa detta.

  Stor kram!

  Reply
 • Hej fina och tack! <3 Jag gjorde det på Akademikliniken men strl osv är bättre att du frågar en läkare om för din kropp, alla är så olika så ingen ide att jämföra dig. Jag måste dock säga att tänk igenom det NOGA, det är en stor operation och något som du kommer ha resten av livet troligtvis. Ibland kan jag "ångra" att jag gjorde det när jag var så ung, idag hade jag inte gjort det tex även om jag älskar mina idag också. :-) Kram

  Reply
 • Tusen tack for svar! Jo, jag har tankt pa det under en langre tid o nu nar jag ar 35 o fortfarande tanker pa det sa kanner jag lite “varfor inte”! :)
  Ska antagligen gora mina pa Victoriakliniken, har hort valdigt mkt gott om dem.

  Kramar!

  Reply
 • Love all these looks

  Reply
 • I love the pleated skirt!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/chloe-faye-bag-dupes/

  Reply