HAPPY HALLOWEEN

The only Halloweeny thing we’re doing today… ;-)

Hej hjärtan och GLAD HALLOWEEN! Eller vad säger man ens? Haha! Vi är inga storfirare av Halloween, försökte hitta någon utklädd bild från tidigare år men insåg att jag typ aldrig klätt ut mig… Den här gången fick kulan på magen förvandlas till en pumpa med blommor. ;-) Fick faktiskt hem den här buketten från en blombutik här i Marbella, blev så imponerad! Riktigt fin. Vi var bjudna till OCCO ikväll på fest men både Jon och jag kände att vi skippar det, Jon kunde skylla på mig som är höggravid fast han är minst lika trött som jag haha! Ska ni hitta på något nu under Halloween? Jag tror jag ska slänga in en pumpa i ugnen passande nog (butternut squash) och så blir det nog bara middag och en film. Tror inte ens vi kommer köra på skräckfilm eftersom jag blir så rädd, älskade det när jag var yngre men klarar typ inte av det nu. Undrar varför man blir så? PUSS, ha en fantastisk kväll! <3

//Hey loves and HAPPY HALLOWEEN! Or what do you even say? Haha! We’re not so big on celebrating Halloween, I tried to find a picture where I was dressed up from earlier years but realized I’ve almost never dressed up… This time my bump turned in to a pumpkin with flowers. ;-) I actually got this bouquet from a flower shop here in Marbella, so impressed! So pretty. We were invited to OCCO tonight for a party but both Jon and I felt that we’re skipping it, Jon could blame it on me because I’m super pregnant but he’s just as tired as I am haha! Will you do something now during Halloween? I think I will put a pumpkin in the oven since it’s that time of the year (butternut squash) and then I think we’re just gonna have dinner and watch a movie. I don’t even think we’re going to watch a scary one since I get so scared, I used to love it when I was younger but I can’t take it now. Wonder why you get like that? HUGS, have an amazing night! <3

13 reaktioner på “HAPPY HALLOWEEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.