2 YEARS AGO

Can’t believe this is two years ago – we just got our house and Jon proposed to me. <3

Hej babes! Vet ni vad jag insåg igårkväll? Jag skulle posta en bild på IG från vår balkong och ville se exakt när det var Jon friade, så jag skrollade tillbaka i kamerarullen… Tror ni inte det var EXAKT två år sedan igår? Alltså samma dag jag för en gångs skull skulle kolla det, haha! Så galet. Tänk vad mycket som har hänt på två år. Vi skulle precis få nycklarna till vårt nya hus (Jon hade pratat med ägarna av huset och fått tillgång några dagar tidigt för att fria!), och det känns som en evighet sedan… Vi har hunnit gifta oss och nu väntar vi våra sista dagar innan vår lilla bebis kommer. Tänk vad lite jag visste när jag stod där på balkongen och Jon gick ner på knä. <3 Vet inte om man firar det datumet men grattis till oss älskling! Nu – fota ett samarbete och sen ska jag försöka fota lite annat också. Har typ bara filmat senaste tiden så saknar att fota! PUSS <3

//Hey babes! Do you know what I realized last night? I was going to post a photo on IG from our balcony and wanted to see when Jon proposed, so I scrolled back in my camera roll… Don’t you think it was EXACTLY two years ago yesterday? So the same day I for once actually check that haha! So crazy. Think how much that has happened in two years. We were just about to get the keys to our new house (Jon talked to the owners of the house and got to go in a few days early to propose!), and it feels like ages ago… We’ve gotten married in that time and now we’re just waiting the last few days before our little baby arrives. Little did I know when I stood there on the balcony and Jon went down on his knee. <3 Don’t know if you usually celebrate that but congrats to us love! Now – shoot a collaboration and then I’m gonna try to take photos of some other things too. I’ve mostly filmed lately so I miss taking photots! HUGS <3

10 reaktioner på “2 YEARS AGO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.