Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:28 | November 12, 2019

COZY DAYS

Sweater here!, Bag here!

Top here!, Pants here!

Pajama top here!, pants here!

Hej babes! Här kommer 3 sköna looks, två som du kan ha utomhus (eller hemma hehe) och en som du kan leva i hemma hela vintern. :-) Jag var i riktigt myshumör jag när jag kollade in Gina Tricot’s nyheter så det blev såhär mysigt. Jag måste slå ett extra slag för det här gråa setet, jag vill inte ta av mig det. Jag tror inte ni förstår hur skönt det är. Jon sitter och klappar på det när jag har på mig det, haha! <3 Den första koftan är också en ny favorit, jag älskar att den går upp på ena sidan vilket gör den lite mer speciell. Väskan är också en ny favorit, så många olika fack och perfekt storlek! Ska vi ta ett litet prat om pyjamasen också? HUR MYSIG? Kommer leva i den i vinter, den kommer ju funka perfekt att amma i också eftersom det är knappar. Mys mys mys är min melodi just nu! Ni kan hitta alla mina favoriter från Gina HÄR! PUSS, hoppas ni gillar plaggen! <3

//Hey babes! Here are 3 comfy looks, two that you can wear outside (or at home hehe) and one that you can live in at home all winter. :-) I was in a real cozy mood when I checked out Gina Tricot’s news so it ended up being this cozy. I have to tell you a bit extra about this grey set, I don’t want to take it off. I don’t think you understand how comfy it is. Jon is sitting and touching it when I wear it, haha! <3 The first sweater is also a new favorite, I love that it’s short on one side which makes it a bit more special. The bag is also a new fave, so many different pockets and perfect size! Should we also talk about this pajama? HOW COZY? I will live in it this winter, it will also work to breast feed in since it has buttons. Cozy cozy cozy is my mood right now! You can find all my favorites from Gina HERE! HUGS, hope you like the pieces! <3


17 kommentarer17 kommentarer om “COZY DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • In love with the cozy outfits 😍 looks so nice with the belly!!

  Ps. My entire family has been waiting for the baby arrival, we are so happy for you and your husband. Blessings. I know everything will be fine!

  Reply
 • Thanks babe, cozy outfits for the win! ;-) Haha, woow! He’ll be here soon! Xx

  Reply
 • Love cozy looks!
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Vilka mysiga outfits du tipsar om! <3

  Reply
 • Dom är så mysiga att ha på sig också! ;-) Kram!

  Reply
 • Det grå setet är jättefint, vad tog du för storlek i det nu när du är gravid? bara så jag vet hur dom är i storlek. Ska ha min bebis snart också, 6 dgr kvar till bf så nu väntar man bara, kan ju komma närsom :)

  Reply
 • Tog strl M, och vek ner byxorna under magen bara! :-) ååh då kanske vi får samtidigt, vem vet?? :D KRAM och lycka till!

  Reply
 • Tack :) det är verkligen så spännande och nervöst .. Hoppas allt går bra för dig också, Lycka till :) Kram

  Reply
 • Love that pajama, looks reeeaaallly cozy and comfy! Where are your comfy slippers from? P.s. sooo excited for little baby boy, good luck! <3

  Reply
 • It’s amazing! Slippers are from Inuiiki! Xx

  Reply
 • Where are those cute furry slippers from? <3

  Reply
 • From Inuiiki! Xx

  Reply
 • Obsessed with the first black look and the satin pyjama!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Hej Janni! Var är dina skor från på de första bilderna? Du är så himla fin och jag önskar dig och Jon och er lilla familj allt det bästa och finaste!<3

  Reply
 • Från Saint Laurent, men säkert 3 år gamla! Xx

  Reply
 • Såå mysiga och fina outfits!vilken storlek tog du på den svarta? Verkligen super fin på dig!

  Kram

  Reply
 • Strl M! Xx

  Reply